Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ten Fé – “Single, No Return”

Het Londense duo Ten Fé is na lang touren door Amerika en Europa een vijftal geworden. Nadat ze in februari hun debuutplaat Hit The Light uitbrachten, doken ze nog eens de studio in voor nieuwe muziek. Hun nieuwe single “Single, No Return” is hun eerste lied als vijftal en is meteen ook raak.

“Single, No Return” is misschien wel de beste soundtrack voor een roadtrip door een verlaten vallei. De mix tussen Americana, folk en elektronische elementen blijkt andermaal goed te werken. Het liedje blijft snel hangen en kan je beschouwen als een mix van Mumford & Sons, The XX en Editors. Deze mix is niet alleen spannend, maar werkt ook perfect. Elke keer hoor je nieuwe details en raak je nog verliefder op de song.

De band heeft heel wat nieuwe songs geschreven trekt zich binnenkort in Noorwegen terug om op te nemen. Het tweede album is dus gelukkig al onderweg.

11 november 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief