Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolf Alice – “Don’t Delete The Kisses”

Wolf Alice is in een korte tijd uitgegroeid tot een band waarvan iedereen fan is. Is het de charismatische frontvrouw? Is het de fijne muziek die alle genres bevat? Of klinkt het gewoon erg lekker? In eigen land zijn ze al gigantisch en ook hier zal dat niet zo lang meer duren. De band uit Londen loste een maand geleden al het snedige “Yuk Foo” en nu doen ze het wat rustiger aan met “Don’t Delete The Kisses”. Beide singles komen op hun nieuwe plaat Visions Of A Life die op 29 september verschijnt. De band speelt een maand later op 28 oktober in de Botanique.

Iets meer dan vier minuten duurt “Don’t Delete The Kisses” en het is gebouwd rond een rustige synthlijn. Zo komen we eerst helemaal tot rust om daarna via de stem van Ellie Rowsell meegenomen te worden op een dromerige trip. Dit doet bij momenten erg hard denken aan The Naked & Famous, iets helemaal anders dan hun voorgaande single dus. Veel meer krijgen we niet, het is gewoon zeer rustgevend en dromerig. Op zich niet slecht en het is straf dat ze op die manier kunnen blijven boeien. We zijn benieuwd hoe dit zal evolueren op de volledige plaat.

/ /

3621 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Wolf Alice @ La Madeleine: Kleine bands worden groot

Bijna tien jaar geleden is het intussen dat Wolf Alice zijn eerste ep op de wereld losliet. In die tien jaar groeide…
InstagramLiveRecensies

HEAR HEAR! 2022: Een hete ontmoeting

De eerste editie van HEAR HEAR! had ook meteen HOT HOT! kunnen heten, want het was puffen en zweten tot de laatste…
LiveRecensies

Harry Styles @ Sportpaleis: Van popicoon tot rockster

We hebben er even moeten op wachten, maar de uitgestelde tour van popicoon Harry Styles hield gisterenavond halt in Antwerpen. Wie de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.