Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Canvas – “Hospital Beds”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Canvas – “Hospital Beds”

Al maandenlang teast de Britse post-hardcoreband Canvas een project genaamd ‘abandofworry/ a band of worry’. Daar zijn ze al meer dan een jaar mee bezig. Nu de band de nieuwe single “Hospital Beds” online plaatste, is de nodige ongeduldigheid die dit met zich meebracht verdwenen. Ze wilden een emotioneel en persoonlijk album maken en als alle songs in de stijl van deze eerste single blijven, zullen ze daar zeker in slagen. Wanneer dit nieuwe album uitkomt, is spijtig genoeg nog niet bekend.

Deze stevige ballad over het verlies van een geliefde zorgt niet alleen door de prachtige lyrics voor kippenvelmomenten, ook de rauwe, van emotie uitbarstende screams spelen hier een grote rol in. De muziek speelt hier op in door af en toe gevoelig zacht te zijn, maar ook een uitbarsting van geluid kan worden. Het past volkomen bij deze song.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
LiveRecensies

Blind Channel @ Kavka Zappa: Duik in het zwart-rode bad

Blind Channel vierde afgelopen jaar nog zijn tienjarig jubileum. In lijn daarvan en met een nieuw album Exit Emotions onder de arm…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENUES - "Unspoken Words"

VENUES is een posthardcore, alternatieve rockband uit Stuttgart die actief is sinds 2015, toen nog onder de naam Break Down A Venue….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KEN Mode - "These Wires"

Nee, KEN Mode is geen uitsmijter uit de Barbie-film, maar een snoeiharde noiseband uit Canada. De bandnaam verwijst naar ‘Kill everyone now…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.