Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Canvas – “Hospital Beds”

Al maandenlang teast de Britse post-hardcoreband Canvas een project genaamd ‘abandofworry/ a band of worry’. Daar zijn ze al meer dan een jaar mee bezig. Nu de band de nieuwe single “Hospital Beds” online plaatste, is de nodige ongeduldigheid die dit met zich meebracht verdwenen. Ze wilden een emotioneel en persoonlijk album maken en als alle songs in de stijl van deze eerste single blijven, zullen ze daar zeker in slagen. Wanneer dit nieuwe album uitkomt, is spijtig genoeg nog niet bekend.

Deze stevige ballad over het verlies van een geliefde zorgt niet alleen door de prachtige lyrics voor kippenvelmomenten, ook de rauwe, van emotie uitbarstende screams spelen hier een grote rol in. De muziek speelt hier op in door af en toe gevoelig zacht te zijn, maar ook een uitbarsting van geluid kan worden. Het past volkomen bij deze song.

Facebook / Twitter / Instagram

20 juni 2017

About Author

Cedric Van Esbroeck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief