Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Winston Surfshirt – “Ali D”

Enkele maanden geleden deden we bij Dansende Beren een interview met een redelijk bekende radiozender. Daar konden we ook een eigen liedje kiezen, en pikten wij het debuut van Winston Surfshirt er uit. In eigen land verspreidde dat nummer zich als een lopend vuurtje, hier gaat het helaas niet zo snel. Nu komt de band met een opvolger “Ali D” waarin de funk en soul van het debuut nog steeds aanwezig is. Net zoals bij het debuut horen we er Uknown Mortal Orchestra helemaal in terug, en dat is helemaal niet erg.

De band blijft dus trouw aan het fantastische debuut maar geeft deze keer een meer groovy insteek, waardoor het nummer zowaar opnieuw uniek wordt. Het is smooth, bevat de unieke falset van Winston en heeft toch nog steeds een sexyness in zich. Als deze plaat opligt, krijg je spontaan zin om al je kleren uit te trekken en je zwoelste moves boven te halen. Erg aanstekelijk en met één luisterbeurt heb je niet genoeg, je wilt meer en meer! Winston Surfshirt weet hoe je de beste zachte funkmuziek maakt en doet dat nog steeds met verve.

 /  /  /  / 

11 mei 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief