Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance – “Doing Good”

Twee maanden geleden kondigde Milky Chance hun tweede album Blossom aan met de debuuttrack “Cocoon”. De zomerse, feel good vibes in deze deden ons alleen maar verlangen naar meer. Vandaag krijgen we eindelijk meer met hun tweede single “Doing Good”.

Dat Blossom een feel good album wordt, daar zijn we na het horen van deze nieuwe bijna zo goed als zeker van. “Doing Good” brengt funky reggae riffs gecombineerd met een uiterst catchy melodie. Clemens hese stem maakt het plaatje compleet. Het blijft plakken in je hoofd en je lichaam gaat bewegen of je het nu wil of niet. Waar “Cocoon” uptempo en uiterst dansbaar klinkt, is deze iets meer downtempo. Denk languit chillen met een zomercocktail in de hand. ‘We’re doing pretty good’. Potentiële zomersong (of zeg maar zomeralbum) in de maak? Als het van ons afhangt wel.

Toch is het nog even wachten op het tweede album van de charmante Duitsers, Blossom wordt pas uitgebracht in maart. Ook kondigen de jongens een intieme Europese tour aan. Op 15 februari spelen ze in de Botanique.

Facebook / Instagram / Site / Soundcloud / Twitter

16 januari 2017

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief