Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance – “Cocoon”

milky-chance-web-ok

Het Duits electro-folk duo Milky Chance heeft duidelijk begrepen waar ze goed in zijn. Met hun nieuwe single “Cocoon” brengen ze een waardige opvolger voor monsterhit “Stolen Dance”. Dit is het eerste werk dat de band prijsgeeft sinds hun debuutalbum Sadnecessary in 2013 verscheen. “Cocoon” bevat opnieuw de typische ingrediënten van Milky Chance. Een psychedelisch gitaarmelodie (met de groeten van Mac DeMarco), de hese stem van zanger Clemens en een een gezapige elektronische beat. De song gaat over de zoektocht naar rust en bescherming. Of in de woorden van de band zelf: ‘a place where you can be yourself and not be distracted; to slow down and reflect on yourself.’

Voorlopig duikt de band nog even de studio in om verder te werken aan hun nieuwe album. Intussen luisteren wij verder naar “Cocoon”, een single die naar ons gevoel wel eens zou kunnen uitdraaien tot een nieuwe radiohit.

Facebook / Instagram / Site / Soundcloud / Twitter

11 november 2016

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief