Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance – “Doing Good”

Twee maanden geleden kondigde Milky Chance hun tweede album Blossom aan met de debuuttrack “Cocoon”. De zomerse, feel good vibes in deze deden ons alleen maar verlangen naar meer. Vandaag krijgen we eindelijk meer met hun tweede single “Doing Good”.

Dat Blossom een feel good album wordt, daar zijn we na het horen van deze nieuwe bijna zo goed als zeker van. “Doing Good” brengt funky reggae riffs gecombineerd met een uiterst catchy melodie. Clemens hese stem maakt het plaatje compleet. Het blijft plakken in je hoofd en je lichaam gaat bewegen of je het nu wil of niet. Waar “Cocoon” uptempo en uiterst dansbaar klinkt, is deze iets meer downtempo. Denk languit chillen met een zomercocktail in de hand. ‘We’re doing pretty good’. Potentiële zomersong (of zeg maar zomeralbum) in de maak? Als het van ons afhangt wel.

Toch is het nog even wachten op het tweede album van de charmante Duitsers, Blossom wordt pas uitgebracht in maart. Ook kondigen de jongens een intieme Europese tour aan. Op 15 februari spelen ze in de Botanique.

Facebook / Instagram / Site / Soundcloud / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rupelsoldaten - "Oog Om Oog"

Belgische reggae, het is een zeldzaam gegeven. Er zijn maar een klein aantal bands en artiesten die het genre aandurven en degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chronixx - "COOL AS THE BREEZE / FRIDAY"

Chronixx is niet meer weg te denken uit de nieuwe reggae generatie. Sinds Dread & Terrible in 2014 brengt de Jamaicaanse artiest albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Carter & the Rattlesnakes - "Fire"

Vijf jaar is het geleden dat Frank Carter en zijn ratelslangen hun debuutplaat Blossom de wereld in stuurden. Sindsdien is er voor de Britten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.