Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bonobo – “Kerala”

bonobo-warfield1

De Britse producer en instrumentalist Simon Green, u ook bekend als Bonobo, kondigt een nieuw album aan. Zijn zesde studioalbum zal “Migration” heten en staat naar eigen zeggen symbool voor de evolutie die migratie kan teweegbrengen. Naar goede gewoonte trommelde Green enkele gastzangers op om zijn album te vervolledigen. Deze keer mogen we passages van Nick Murphy (fka Chet Faker), Rhye en Marokkaanse band Innov Gnawa verwachten.

Het album komt pas uit op 13 januari. Maar de eerste single “Kerala” krijgen we alvast cadeau.  In het instrumentale nummer klinkt fris en bevat de typische, elektronische Bonobo-vibe. De gelaagde vocals blenden met een repetitieve melodie die zweeft op een dansbaar ritme.

Wie wil ontdekken hoe het nieuwe album live klinkt, kan op 7 maart in de AB terecht. De ticketverkoop start op 11 november, u bent gewaarschuwd.

Facebook / Site / Soundcloud / Instagram / Youtube

 

4 november 2016

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief