Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kloothommel – “Summer Melts”

Mogen wij voorstellen: Kloothommel. Het Gentse vijftal maakt fijne lo-fi indienummers die heerlijk zijn om bij weg te dromen. Dat ze zich zelf niet al te serieus nemen, blijkt al snel bij de namen van de bandleden: Krimmen, Mike Capriati, GG d’Amadeus, Ramírez Timmerman en JJ Foefbij. Aan humor dus geen gebrek, maar ook hun muzikale capaciteiten moeten niet onderdoen want met hun nieuwe “Summer Melts” tonen ze dat ze heel wat in hun mars hebben. Bovendien zit er ook een nieuwe ep aan te komen die Slice Life Like zal heten en die je deze zomer al door de speakers zou kunnen jagen.

“Summer Melts” past perfect bij dit zonnige weer dat momenteel in ons land is. Zodra je je ogen sluit en je jezelf laat leiden door de muziek, voel je de warmte en is het heerlijk wegdromen op de lo-fi sound van Kloothommel. Op zich is de muziek die ze maken niet vernieuwend, maar ze weten hun nummers zoals dus ook de nieuwe “Summer Melts” steeds op een overtuigende wijze te brengen. We kijken al uit naar die nieuwe ep Slice Life Like en zullen ondertussen “Summer Melts” grijs draaien om het wachten wat in te korten.

Facebook

12 juli 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter