Nieuwe single London Grammar - "Oh Woman Oh Man"
Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single London Grammar – “Oh Woman Oh Man”

De Britse band London Grammar heeft opnieuw van zich laten horen. Als opvolger van hun vorige single “Truth Is a Beautiful Thing”  hebben ze vandaag hun vierde single “Oh Woman Oh Man” gelost. Het nummer zal tevens de vierde track worden op hun tweede album Truth Is A Beautiful Thing dat uitkomt op 9 juni 2017.

Het nummer opent met met de stem van Hannah Reed onder begeleiding van een piano. Deze sobere bezetting doet opnieuw denken aan hun vorige single, alleen is het hemelse karakter verdwenen . Eenmaal het refrein is begonnen, komt er een aanstekelijk ritme tevoorschijn waarin lichtjes bewegen met de heupen aangeraden is. De drums en de gitaar blijven na het refrein verder het nummer sturen in de beweeglijkere richting. Eindigen doet het lied met zangeres Hannah Reed die met haar stem de begeleiding overneemt en langzaamaan de luisteraar betovert. De single doet alvast uitkijken naar het volledige album.

Hun nieuwe album Truth Is a Beautiful Thing komt uit op 9 juni.

Op vrijdag 18 augustus 2017 speelt London Grammar op Pukkelpop.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

 

21 april 2017

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter