Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fivio Foreign – “SUVY THEATERS”

In 2020 raasde rapper Pop Smoke door de hitlijsten met zijn kenmerkende Brooklyn drillsound. Dit opende voor veel drillartiesten de deur naar mainstream succes. Rappers zoals Fivio Foreign en Lil Tjay genieten tot op heden van de vruchten van Pop Smokes sensationele doorbraak. Fivio Foreign uit Brooklyn heeft het intussen al erg ver geschopt. Hij werkte onder andere samen met grote namen zoals A$AP Rocky, Drake en Kanye West. Van zijn fenomenale strofe op Kanye’s “Off The Grid” stond de hele rapwereld versteld. West zou hem zelfs hebben vergeleken met JAY-Z. Op een nieuw album moeten we een tijdje wachten, maar singles heeft Fivio in overvloed. De drillfans kunnen weer smullen van zijn nieuwste nummer “SUVY THEATERS”.

Hoewel drill doorgaans zeer gewelddadig en moordzuchtig klinkt, durft Fivio wel eens wat vrolijkere, hoopvolle melodieën te betrekken. Nummers zoals “City of Gods” en “Headshot” wijken af van de donkere sound en tonen aan dat Fivio meer achter de hand houdt. Op “SUVY THEATERS” probeert hij opnieuw een zachte mix tussen trap en drill samen te stellen. De beat is ditmaal echter vrij flets en lusteloos. Fivio levert zijn bijdrage met fatsoenlijke strofes en een degelijk refrein, maar echt overtuigend klinkt hij niet. Zet hem in een kamer met Kanye West en hij vervaardigt de strofe van het jaar. Zonder een stabiele, kwaliteitsvolle beat gaat hij echter snel de mist in. Misschien moet hij Kanye nog eens bellen voor zijn volgende beat, want de capaciteiten heeft hij ongetwijfeld in zich.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
FeaturesFestivalnieuws

Tien tips voor een geslaagd Les Ardentes 2024!

In juli stappen hiphopartiesten van overal ter wereld in hun privéjet om aan hun jaarlijkse excursie in Europa te beginnen. De festivalhaltes…
AlbumsRecensies

Channel Tres - Head Rush (★★★½): Alle muren gesloopt

Al een zestal jaar krijgen we het van Channel Tres letterlijk op de heupen. In 2018 scoorde hij met “Topdown” en “Controller”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuw single Eminem – “Tobey” (feat. Big Sean & BabyTron)

Terwijl “Houdini” nog volop aan de top van de hitlijsten aan het meestrijden is, komt Eminem met de tweede single voor zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.