Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Story So Far – “Letterman”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Vorige zomer leek The Story So Far plots uit een lange winterslaap te ontwaken. Met “Big Blind” lanceerde het een banger van een poppunksong. Eentje waar de band uit Walnut Creek, Californië doorheen de jaren een patent op had. Ze speelde het voorprogramma van blink-182 in het Sportpaleis en de rest van het Europese luik van die tour, maar plots verdween ze weer in alle stilte. Vandaag krijgen we echter niet enkel een nieuwe single, “Letterman”, maar ook de aankondiging van het vijfde album I Want To Disappear. Ook “Big Blind” zal terug te vinden zijn op dit schijfje.

Toonde The Story So Far zich op “Big Blind” nog van zijn bijster originele kant, dan toont het nu een ander gelaat. “Letterman” belicht de kant van het viertal die graag op verkenning gaat. Verwacht geen halsbrekende nieuwe invloeden, maar een voorgekauwde poppunksingle is “Letterman” alleszins zeker niet. De voet wordt van het gaspedaal gehaald, waardoor de focus meer op zanger Parker Cannon ligt. Veel muzikale technische hoogstandjes vinden er doorheen het drie minuten tellende nummer niet plaats, waardoor we toch een beetje op onze honger blijven zitten. Telkens wanneer je verwacht dat er iets spannends staat te gebeuren, wordt er een muis gebaard. En zo kabbelt de single eigenlijk maar een beetje verder.

I Want To Disappear verschijnt op 21 juni via Pure Noise Records en zal tien songs bevatten.

Instagram / Facebook / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Story So Far - "All This Time"

Zo’n anderhalve maand geleden raakte bekend dat binnenkort een vijfde album van The Story So Far in de rekken komt te liggen….
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
InstagramLiveRecensies

blink-182 @ Sportpaleis: Nostalgie op een dienblad

De carrière van blink-182 gaat al mee sinds de jaren negentig en toch hadden de heren nog nooit in een Belgische concertzaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.