Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL – “LESGOOOOO”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Je zag het misschien deze week al passeren dat MEROL in november in de Lotto Arena zal neerstrijken. Het klinkt misschien ambitieus, maar langs de andere kant heeft de Nederlandse natuurlijk al een heleboel hits op haar naam staan. Nummers als “Lekker met de meiden” en “Feromonen” zorgen keer op keer voor een heleboel sfeer en dan komen daarbij nog eens een hoop sterke popsongs van haar debuutplaat. De afgelopen paar jaar heeft MEROL meer opgetreden op Belgische bodem dan we op onze handen en voeten kunnen tellen, dus misschien is een volle Lotto Arena niet zo ver als ze lijkt.

Eerder dit jaar zong MEROL in het gezelschap van Gustaph op “Vernissage” en op “LESGOOOO” doet ze het weer in haar eentje. Het nummer begint met een mysterieuze intro die meteen een coole toon zet en ons doet verlangen naar een nachtje in de club. Het refrein is dan ook niet veel meer dan een kalme ‘Let’s go’ met een chille beat onder. Met gesloten ogen zien we voor ons een donkere zaal met dansende mensen, flitsende lichten en redelijk wat rook. Zelfs het danszweet is bijna te ruiken tijdens een luisterbeurt van “LESGOOOO”, wat eigenlijk ook al gold voor “Vernissage”. Het ziet er naar uit dat MEROL een dansfeest op poten gaat zetten in de Lotto Arena, of zoals ze het zelf zegt: ‘Naar de haaien en weer terug’.

Op 15 november staat MEROL in de Lotto Arena en tickets zijn te verkrijgen op de website van de zaal.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL - "Chocoladefontein"

“LESGOOOO” riep MEROL een maandje geleden toen ze haar nieuwe hoofdstuk op gang trapte. Het harde clubnummer is de eerste single van…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop haalt o.a. Jorja Smith, Soulwax, Skrillex en The Smile naar Kiewit!

Pukkelpop heeft ook deze week heel wat mooie namen in petto. Nadat de organisatie afgelopen week uitpakte met headliners als Fred again..,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL & Gustaph - "Vernissage"

Gustaph is zonder twijfel een van dé Belgen van het afgelopen jaar dankzij zijn fantastische prestatie en leuke hoed op het Eurovisiesongfestival….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.