Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL – “LESGOOOOO”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Je zag het misschien deze week al passeren dat MEROL in november in de Lotto Arena zal neerstrijken. Het klinkt misschien ambitieus, maar langs de andere kant heeft de Nederlandse natuurlijk al een heleboel hits op haar naam staan. Nummers als “Lekker met de meiden” en “Feromonen” zorgen keer op keer voor een heleboel sfeer en dan komen daarbij nog eens een hoop sterke popsongs van haar debuutplaat. De afgelopen paar jaar heeft MEROL meer opgetreden op Belgische bodem dan we op onze handen en voeten kunnen tellen, dus misschien is een volle Lotto Arena niet zo ver als ze lijkt.

Eerder dit jaar zong MEROL in het gezelschap van Gustaph op “Vernissage” en op “LESGOOOO” doet ze het weer in haar eentje. Het nummer begint met een mysterieuze intro die meteen een coole toon zet en ons doet verlangen naar een nachtje in de club. Het refrein is dan ook niet veel meer dan een kalme ‘Let’s go’ met een chille beat onder. Met gesloten ogen zien we voor ons een donkere zaal met dansende mensen, flitsende lichten en redelijk wat rook. Zelfs het danszweet is bijna te ruiken tijdens een luisterbeurt van “LESGOOOO”, wat eigenlijk ook al gold voor “Vernissage”. Het ziet er naar uit dat MEROL een dansfeest op poten gaat zetten in de Lotto Arena, of zoals ze het zelf zegt: ‘Naar de haaien en weer terug’.

Op 15 november staat MEROL in de Lotto Arena en tickets zijn te verkrijgen op de website van de zaal.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1219 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2024 (Festivaldag 2): Bergopwaarts

Na een eerste dag met diepe dalen maar ook een hoop hoge pieken, begonnen we met frisse moed aan de tweede dag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL – “Zachte Landing”

Het duurt nog even, maar in oktober brengt MEROL haar tweede langspeler Naar De Haaien & Weer Terug uit. Van dit album…
FeaturesFestivalnieuwsWedstrijden

Ontdek de line-up van WeitjeRock en win tickets!

Over drie maanden is het zover: de IJzendijkse polder wordt opnieuw de festivalweide van WeitjeRock. Het Zeeuwse festival verrast al jaar en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.