Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray – “Lonely Dancers”

© CPU – Larissa Zenner

Na drie eerdere singles kondigde de Amerikaanse zanger Conan Gray eindelijk een nieuw album aan. Deze wordt nu ondersteund door nog een nieuw nummer. Na “Killing Me” die uitkwam op Halloween vorig jaar, doet hij het nu met “Lonely Dancers”. Het nieuwe album met de titel Found Heaven wordt de opvolger van de succesvolle albums Superache en Kid Krow.

Het begin van “Lonely Dancers” geeft ons het gevoel dat we qua sfeer in het derde seizoen van Stranger Things gekatapulteerd worden. Het doet ons denken aan de opwekkende eighties glamour van de setting van het winkelcentrum uit dat seizoen en deze sfeer was eerder al te ontdekken op ”Killing Me”. Heel snel na de intro volgt het aanstekelijke refrein die meteen in je hoofd gaat zitten. De leuke manier waarop Gray de eerste strofe zingt, brengt het nummer naar een hoger niveau. Met zijn twee en een halve minuut is het nummer eerder kort, maar wel krachtig. Let dus op: risico op meezingen is er zeker.

Found Heaven komt uit op 5 april

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

 

Related posts
AlbumsRecensies

Conan Gray – Found Heaven (★★½): Teleurstellende gedaanteverwisseling

Van het internet heeft Conan Gray intussen een van zijn beste vrienden gemaakt. Een groot deel van zijn bekendheid heeft de singer-songwriter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - “Killing Me”

Na het emotionele “Winner” wist Amerikaanse zanger Conan Gray ons te verrassen met een nieuwe single op Halloween en dat met de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.