Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oriana Ikomo & Mavee – “DIVINE NRG”

© CPU – Chris Stessens

Oriana Ikomo laat haar warme stem glijden over een mix van neo-soul, jazz en r&b. Haar eerlijke en zachte muziek kwam tot stand na een opleiding op het conservatium in Gent en leidde er toe dat ze mocht meewerken aan de soundtrack van de reeks Roomies. Na prachtige nummers als “You” (met een wonderbaarlijke videoclip) brengt ze nu een samenwerking uit met Mavee. Haar riepen we onlangs uit tot Grote Beer van Morgen nadat ze muziek begon te maken met gratis beats die ze op YouTube vond. De twee hebben hun talent al laten zien aan de wereld, maar werden nog niet meteen opgepikt door het grote publiek. Misschien brengt hun samenwerking daar verandering in.

De muziek en de stemmen van Oriana Ikomo en Mavee lijken wel voor elkaar gemaakt te zijn. De twee vullen elkaar perfect aan en hun verschillende stemkleuren doen een dynamische mix ontstaan die niet alleen kleur, maar ook extra diepgang aan de muziek toevoegen. Er hangt een chille sfeer doorheen “DIVINE NRG” die rustgevend en inspirerend werkt. Het duo toont aan dat grootheid niet nodig is om een indruk te maken en maken met een relatief rustige track een oase van sereniteit.

Oriana Ikoma: Facebook / Instagram
Mavee: Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oriana Ikomo - "IMMA PLEASER"

Als laureaat van Sound Track 2023 is Oriana Ikomo een naam om dit jaar in de gaten te houden. Twee jaar geleden…
AlbumsRecensies

MAVEE - Out of Time (★★★½): Geen haast nodig

2024 is een dikke maand bezig en stilletjes aan kruipen onze nieuwe ‘Grote Beren van Morgen‘ uit hun winterslaap. Ook MAVEE is…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen 2024: MAVEE

Het ontdekken van nieuwe muziek zit in het DNA van Dansende Beren en zorgt ervoor dat we bijna dagelijks nieuwe artiesten uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.