Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Suki Waterhouse – “OMG”

Britse zangeres, model, actrice en entrepreneur Suki Waterhouse weet niet goed wat stilzitten inhoudt. In 2022 kregen we niet enkel een album, maar ook een ep voorgeschoteld, waarin ze zichzelf tot melancholieprinses doopte. Afgelopen jaar konden we haar zien schitteren als muzikale actrice in Daisy Jones & The Six en werd er ook voor het eerst geteased naar nieuwe muziek. “To Love” werd al naar voor geschoven als de eerste single van de nieuwe plaat die later dit jaar in de rekken zal liggen en “Every Day’s A Lesson In Humility” was het muzikale tussendoortje dat ze samen met Belle and Sebastian uitbracht. Nu krijgen we met “OMG” een tweede single van dat nieuwe aanstaande album te horen.

‘New year, new me’ moet het motto geweest zijn toen Waterhouse met haar nieuwste single “OMG” op de proppen kwam. Geen zachte, melancholische tonen ditmaal, want er wordt plaats gemaakt voor een synthgebaseerd rocknummer met een lief, schreeuwerig en makkelijk meezingbaar refrein. Een nieuwe sound dus, maar wel eentje die zeker niet misstaat in het repertoire van de Britse zangeres. Op de single zelf bezingt Waterhouse de gevoelens die je hebt wanneer je beseft dat je een liefde verloren bent en, hoe slecht die ook voor je kan zijn, toch een gemis vormt in je leven. Same old stories dus, maar speciaal voor het nieuwe jaar met een nieuw sound en feel. Op naar meer van dit.

Facebook / Instagram / X (Twitter) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

150 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Suki Waterhouse - "My Fun" & "Faded"

Op de pauzeknop drukken, daar denkt Suki Waterhouse liever niet aan. Al jaren realiseert de Britse het ene na het andere aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Suki Waterhouse & Belle and Sebastian – “Every Day's A Lesson In Humility”

De drukte rond de muzikale rol van de Britse singer-songwriter in Daisy Jones & The Six is eindelijk net wat afgenomen, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Suki Waterhouse - "To Love"

De culturele duizendpoot Suki Waterhouse heeft haar agenda graag druk. Terwijl de Britse bezig is met de promo rond haar nieuwe miniserie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.