Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner – “No Thank You For The Music”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Frank Turner is als een doosje pralines; je weet nooit wat je kan verwachten. Soms beroert hij de gevoelige snaar met zijn diepgaande teksten en breekbare melodieën, terwijl hij op andere momenten als een ware bezetene de tent opjut. Vorig jaar zette hij Jera On Air in vuur en vlam, om een dikke maand later datzelfde trucje nog eens over te doen op Brakrock. Turner is een muzikale kameleon die moeiteloos tussen verschillende emoties en stijlen schakelt, waardoor zijn live-optredens altijd een onvoorspelbare ervaring zijn.

“No Thank You For The Music” markeert het eerste schot van Turners aankomende, nog niet aangekondigde album. Zijn vertrouwde akoestische gitaar wordt vergezeld door een volledige band met basgitaar en drums. Links en rechts piept een keyboard er subtiel tussendoor, terwijl een repetitief gitaarriedeltje de song omarmt. Toch blijft het Turner zelf die met ongekende overgave de song draagt. Zijn zang transformeert soms in een uitbarsting van boosheid. Die boosheid zet de boodschap kracht bij aangezien de song over weerstand, afwijzing van de mainstream cultuur, trots in de underground, en het behouden van woede naarmate je ouder wordt, gaat. Een thema waar selfmade man als Turner hét toonbeeld van is.

Opvallend genoeg is er nog geen nieuws over een nieuw album van Frank Turner, maar we zijn er zeker van dat daar snel meer nieuws over te rapen zal zijn.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner – “Girl From The Record Shop”

In aanloop naar zijn nieuwe album, Undefeated, heeft Frank Turner zich alweer van verschillende kanten laten zien. Op “No Thank You For…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "Do One"

In de immer evoluerende muzikale wereld heeft Frank Turner zijn stempel gedrukt als een doorgewinterde singer-songwriter met een onweerstaanbare punkattitude. Vandaag staat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Sleeping Souls - "Caught up in the Scrape"

De naam The Sleeping Souls doet misschien een belletje rinkelen, al weet je niet direct waar je de naam nog gehoord hebt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.