Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner – “Girl From The Record Shop”

©CPU – Nathan Dobbelaere

In aanloop naar zijn nieuwe album, Undefeated, heeft Frank Turner zich alweer van verschillende kanten laten zien. Op “No Thank You For The Music” liet de punker zich van zijn ruigste kant zien, terwijl “Do One” wat ingetogener – voor zover dat bij Turner het geval kan zijn – was en meer naar catchy poppunk neeg. Ook op de derde single van het album dat op 3 mei verschijnt laat hij zich weer van een ietwat andere kant zien.

‘Kort, maar krachtig’ moet Frank Turner gedacht hebben bij het maken van “Girl From The Record Shop”, want de single duurt nog geen twee minuten. De single opent met aanstekelijk elektrisch gitaarspel, dat al snel wordt bijgevallen door pompende drums en Turners heerlijke ietwat lompe stem. Hij bezingt zijn liefde voor voor het meisje uit de platenwinkel, waar hij zodanig veel platen gaat kopen uit klare verliefdheid. Wie toevallig twee minuten moet wachten op zijn trein vandaag raden we aan om “Girl From The Record Shop” te luisteren en zo de tijd te doden, al kunnen ze het met de gemiddelde vertraging net zo goed vijf keer na elkaar beluisteren, wat met zo’n leuk nummer zeker een optie is.

Undefeated komt uit op 3 mei.

Facebook / Instagram / X (Twitter) / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

450 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "Do One"

In de immer evoluerende muzikale wereld heeft Frank Turner zijn stempel gedrukt als een doorgewinterde singer-songwriter met een onweerstaanbare punkattitude. Vandaag staat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "No Thank You For The Music"

Frank Turner is als een doosje pralines; je weet nooit wat je kan verwachten. Soms beroert hij de gevoelige snaar met zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Sleeping Souls - "Caught up in the Scrape"

De naam The Sleeping Souls doet misschien een belletje rinkelen, al weet je niet direct waar je de naam nog gehoord hebt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.