Festivalnieuws

Onder andere STIKSTOF en Fatoumata Diawara bij eerste namen Couleur Café 2024!

© CPU – Mathias Verschueren

De zon mag dan wel verscholen zitten achter een dik wolkenveld, maar dankzij Couleur Café krijgen we het toch lekker warm. Het Brusselse festival kondigt vandaag immers de eerste vijf namen aan die komend jaar in het idyllische Ossegempark te zien zullen zijn en het zijn weer niet van de minste namen. Als uithangborden van deze eerste lichting namen fungeren STIKSTOF en Fatoumata Diawara. Voor STIKSTOF wordt het wederom een blij weerzien met het festival, dat ze inmiddels al ettelijke keren hebben mogen platspelen. Ook voor de Ivoriaanse Fatoumata Diawara is het groenpark aan de voet van het Atomium geen onbekend terrein, want in 2018 stond ze er reeds te blinken met haar band.

Uiteraard krijgt het park ook heel wat artiesten over de vloer die er nog nooit hebben gestaan. De Amerikaanse funkbassist MonoNeon maakt de oversteek van Memphis en mag onder bewijs komen stellen waarom hij wordt aanschouwd als een van de meest inventieve bassisten van zijn generatie. Voor de liefhebbers van afrobeat pakt Couleur Café uit met de Nigeriaan Odumodublvck, die in de voetsporen van zijn voorgangers Fireboy DML en Black Sherif ongetwijfeld ook voor een zwoel feestje zal kunnen zorgen. Ten slotte mag ook een vleugje reggae niet ontbreken op Couleur Café en daarvoor doen ze beroep op de Jamaicaan Romain Virgo. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de website van het festival.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Brihang, Tyla en nog vier nieuwe namen voor Couleur Café 2024!

Momenteel zitten we allesbehalve in het zonnige weer, met de sneeuw die over het hele land opduikt, al wil dat niet zeggen…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2023 (Festivaldag 6): Zwarte T-shirts en zoete groene wolken

Op woensdag breken we de week traditioneel in twee, maar ook Lokerse Feesten zit nu al over de helft. Op de zesde…
InstagramLiveRecensies

Rock Herk 2023 (Festivaldag 1): Hard en hart

In de buik van de festivalzomer vindt naar goeie gewoonte Rock Herk plaats in Herk-de-Stad. Het tweedaagse festival mocht ook dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.