FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dua Lipa naar Rock Werchter 2024!

© CPU – Chris Stessens

Een nieuwe naam voor Rock Werchter is altijd een mooie manier om de week mee te beginnen, en al zeker als het een verfrissende headliner is. Dua Lipa zal op zaterdag 6 juli haar status als een van de grootste popsterren ter wereld dus helemaal mogen waarmaken op een van de grootste podia van het land. Na de successen van haar zelfgetitelde debuutplaat, het daaropvolgende Future Nostalgia en de hit die ze scoorde met de soundtrack voor de Barbie-film, komt er nu een derde hoofdstuk aan voor de Britse. Met “Houdini” kregen we daaruit al een eerste voorsmaakje, de rest van de plaat volgt op Werchter! Spektakel gegarandeerd met andere woorden, want na twee uitverkochte Sportpaleizen vorig jaar is dit meteen ook de eerste showaankondiging wereldwijd na die vorige tournee; een mooie pluim op de hoed van de organisatie!

Vorige week werd Foo Fighters al aangekondigd als eerste headliner, die band speelt op zondag. De ticketverkoop start op vrijdag 1 december om 10.00 u., dus meer namen volgen ongetwijfeld snel. Voor meer info kan je terecht op de website van het festival.

1970 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter 2024 verrast met 15 nieuwe namen

Na de zelfbevestiging van Greta Van Fleet doorbreekt Rock Werchter de sleur van de werkweek met veertien nieuwe namen. Ditmaal zijn de vaste…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Greta Van Fleet komt op donderdag naar Rock Werchter 2024

Er wordt al eens geklaagd dat er te weinig gitaarmuziek te horen is op Rock Werchter tegenwoordig. Bij de nieuwste naam zal…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Bear's Den: 'Het laatste wat we willen, is muziek op automatische piloot uitbrengen'

Bear’s Den zit aan het einde van een drukke periode. In 2022 brachten ze hun goed ontvangen vierde langspeler Blue Hours uit,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.