FeaturesWedstrijden

Ontdek het najaar in Muziekclub De Zwerver en win duotickets!

Er staat komende maanden heel wat moois op de muzikale planning in Muziekclub De Zwerver in Leffinge. Zo komt op 26 oktober Lonnie Holley langs. De naam zegt je misschien niet meteen iets, maar de 73-jarige Amerikaan werkte recent samen met klinkende namen als Michael Stipe (R.E.M.), Justin Vernon (Bon Iver) en Sharon Van Etten. Dit jaar leverde dat de prachtige plaat Oh Me Oh My op. 4 november staat The Grogans in Leffinge Café. Zij zullen het ons mee laten surfen op de Australische golven met hun aanstekelijke garagerock. We zagen ze al aan het werk op Left of the Dial en werden toen meegesleurd op hun golven en wilden eigenlijk enkel maar daar blijven.

Het relatief nieuwe Militarie Gun probeert op 12 november hartjes voor zich te winnen in Leffinge. Hun meest recente langspeler Life Under The Gun stelde ons enthousiast en op Rock Werchter toonden ze heel wat potentieel. In een kleinere zaal gaat dat naar ons gevoel helemaal goed komen. Op Left Of The Dial wist Lucy Kruger & The Lost Boys ons vorig jaar reeds te betoveren. 1 december haalt de band de toverstok nog eens boven in De Zwerver waar ze nieuwste plaat Heaving komen voorstellen. Op 7 december is de beurt dan weer aan Blonde Redhead. Nog geen maand geleden brachten de indierockers hun tiende plaat uit ter ere van hun dertigjarig bestaan. Zij zullen Leffinge maar al te graag meenemen op een trip down memory lane, een legendarische act die je gewoon niet kan missen.

Voor alle bovengenoemde concerten mogen wij van Dansende Beren duotickets weggeven. Wil jij kans maken? Zorg dat je ons volgt op Instagram of dat je ons leuk vindt op Facebook en stuur een mailtje naar wedstrijd@dansendeberen.be met een screenshot of bewijs daarvan. Vermeld ook duidelijk aan voor welk concert je tickets wil winnen. Beantwoord in dezelfde mail de volgende vraag: Op de hoeveelste dag van Left of the Dial Rotterdam sierde The Grogans de affiche? Veel succes!

44 posts

About author
Vrienden noemen me 'Boh'
Articles
Related posts
LiveRecensies

Militarie Gun @ Botanique (Grand Salon): Het venijn zit in de staart

Voor de vijfde keer dit jaar stond Militarie Gun op een Belgisch podium. Ze maakten hun debuut in ons land in mei…
LiveRecensies

Sound Track 2023: Selectieronde 7/10 @ De Zwerver (Leffinge)

In Leffinge vond de tweede selectieronde van Sound Track plaats op een zwoele zaterdagavond. De zaal van De Zwerver was het mooie…
AlbumsRecensies

Blonde Redhead – Sit Down For Dinner (★★★★): Verfijnd hapje voor dreampopconnaisseurs

‘Aa-a-a-ah.’ Blonde Redhead bereikte in 2014 een miljoenenpubliek na het gebruik van “For The Damaged Coda” in de populaire cartoonreeks Rick &…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.