Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae – “greedy”

© CPU – Toon Miermans

De Canadese zangeres Tate McRae mag je rekenen tot het rijtje artiesten met wereldhits die op het randje staan om een absolute superster te worden. Nadat ze tijdens de lockdown met haar single “you broke me first” wereldwijd scoorde en voor het eerst de radio’s veroverde, slaagde ze daar recenter opnieuw in met “she’s all i wanna be” en haar samenwerking met Tiësto, “10:35“. Ondertussen heeft de zangeres al meer dan 2,5 miljard streams op Spotify weten te verzamelen en trekt ze door Amerika met een uitverkochte tour om haar debuutalbum I Used to Think I Could Fly nog eens op het podium te brengen. Een nieuwe single staat eveneens op de setlist en werd de afgelopen weken op TikTok al razend enthousiast onthaald.

Na meer dan vier weken teasen op het populaire filmpjesplatform, kent “greedy” eindelijk een officiële release en lijkt McRae haar volgende megahit te pakken te hebben. De bridge en het refrein zijn namelijk zo catchy dat ze ontzettend snel blijven hangen en je de aanstekelijkheid ervan niet meer kunt ontkennen. Opvallend is trouwens ook dat ze de rockinvloeden van haar debuutalbum wat achter zich laat en weer terugkeert naar de sound van haar beginjaren. De melancholische, hartverscheurende tienerpop van McRae bevat op papier alle elementen om als cliché over te komen, maar uiteindelijk klinkt “greedy” gewoon ontzettend fris en cool.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Tate McRae @ Lotto Arena: Let's dance op automatische piloot

Amper twintig jaar oud en toch staat Tate McRae op een van de hoogste schavotten van het popolymp. De Canadese leek nochtans…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "Exes"

Met “you broke me first” had de Canadese Tate McRae haar eerste wereldwijde hit te pakken en sindsdien staan de sterren haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "uh oh"

Tieneridolen zijn er anno 2022 in overvloed en met een social mediaplatform als TikTok, nemen ze ook nog eens exponentieel toe. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.