Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tate McRae – “you broke me first”

Canada heeft al heel wat tieneridooltjes op de kaart gezet, maar zelden wisten ze ons zo snel te overtuigen als Tate McRae. De zestienjarige zangeres begon een aantal jaar geleden via haar YouTube-kanaal vanaf haar slaapkamer zelfgeschreven nummers te zingen voor een paar duizend fans, maar ondertussen is ze geëvolueerd tot ‘The Next Big Thing’. Zo wist de vastberaden Tate McRae tot nu toe met elk uitgebracht nummer al virale successen te boeken. Dit komt waarschijnlijk door haar aanstekelijke wegdroombare popmuziek die aangevuld wordt door verschillende stuwende en scherpe ritmes.

Met “you broke me first” weet de Canadese tiener haar muzieksound, die ergens ligt tussen het mysterieuze van Billie Eilish en het pop-punky van Avril Lavigne, te behouden. Met haar scherp golvende zangstem krijgt ze ons snel helemaal in de ban en weet ze ons dan ook te beklijven, maar buiten haar engelenstem doet dit nummer ons eigenlijk maar heel weinig. “you broke me first” zal geen hit worden zoals “stupid”, maar het zal Tate McRae waarschijnlijk wel weer wat extra fans geven.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dora Jar - "Bumblebee"

Op een dag waarop Beyoncé een nieuw album dropt, is het voor heel wat artiesten moeilijk om de aandacht naar zich toe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Billie Eilish - "TV" & "The 30th"

Nieuwe muziek uitbrengen zonder daar maar enige indicatie voor te geven; het is alleen weggelegd voor de allergrootste. Dat Billie Eilish daar…
LiveRecensies

Billie Eilish @ Sportpaleis: Zingen en zweten

In 2015 schreef Dansende Beren voor het eerst over Billie Eilish. ‘Ze kan gerust aanschuiven in het rijtje altpopsterren die met een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.