Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tate McRae – “you broke me first”

Canada heeft al heel wat tieneridooltjes op de kaart gezet, maar zelden wisten ze ons zo snel te overtuigen als Tate McRae. De zestienjarige zangeres begon een aantal jaar geleden via haar YouTube-kanaal vanaf haar slaapkamer zelfgeschreven nummers te zingen voor een paar duizend fans, maar ondertussen is ze geëvolueerd tot ‘The Next Big Thing’. Zo wist de vastberaden Tate McRae tot nu toe met elk uitgebracht nummer al virale successen te boeken. Dit komt waarschijnlijk door haar aanstekelijke wegdroombare popmuziek die aangevuld wordt door verschillende stuwende en scherpe ritmes.

Met “you broke me first” weet de Canadese tiener haar muzieksound, die ergens ligt tussen het mysterieuze van Billie Eilish en het pop-punky van Avril Lavigne, te behouden. Met haar scherp golvende zangstem krijgt ze ons snel helemaal in de ban en weet ze ons dan ook te beklijven, maar buiten haar engelenstem doet dit nummer ons eigenlijk maar heel weinig. “you broke me first” zal geen hit worden zoals “stupid”, maar het zal Tate McRae waarschijnlijk wel weer wat extra fans geven.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "Greedy"

De Canadese zangeres Tate McRae mag je rekenen tot het rijtje artiesten met wereldhits die op het randje staan om een absolute…
InstagramLiveRecensies

Billie Eilish @ Pukkelpop 2023: Billie-mania!

Het was gisteren al de hele dag over koppen lopen aan het hoofdpodium en daar kan maar een schuldige voor aangewezen worden:…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish - "What Was I Made For?"

Het is inmiddels vier jaar geleden dat Billie Eilish met de release van haar debuutalbum WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.