Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae – “she’s all i wanna be”

De Canadese zangeres Tate McRae is goed op weg om de volgende superhit te scoren, want dankzij een zeer succesvolle TikTok-campagne werd er al weken reikhalzend uitgekeken naar haar nieuwe single. Dankzij “you broke me first”, inmiddels al meer dan 850 miljoen keer gestreamd, groeide ze uit tot een van de populairste tienersterren die tijdens de pandemie doorbraken en die hoge verwachtingen wilt ze nu ook inlossen. Haar debuutalbum is ondertussen volledig ingeblikt en zou niet meer al te lang op zich laten wachten, want een heuse wereldtour staat voor de komende maanden alvast in de agenda.

“she’s all i wanna be” zou wel eens aan het succes van Olivia Rodrigo’s “good 4 u” kunnen aanknopen, want energieke break-upsongs vallen momenteel heel hard in de smaak bij de jonge garde. Gewapend met een uitzonderlijk uitbundig en aanstekelijk refrein dat je al na enkele keren mee kan roepen, geeft McRae haar frustraties de vrije loop. Dit nieuwe popnummer vormt dankzij het (zeer) lichte rockgehalte de perfecte uitlaatklep voor elke ziel die een stukgelopen relatie achter de kiezen heeft. “she’s all i wanna be” is een onweerstaanbare poptrack geworden, die nu al op elke grote radiozender te horen is.

Op 18 mei speelt Tate McRae voor het eerst in België. Kaartjes voor haar show in de Trix zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "Exes"

Met “you broke me first” had de Canadese Tate McRae haar eerste wereldwijde hit te pakken en sindsdien staan de sterren haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "greedy"

De Canadese zangeres Tate McRae mag je rekenen tot het rijtje artiesten met wereldhits die op het randje staan om een absolute…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "uh oh"

Tieneridolen zijn er anno 2022 in overvloed en met een social mediaplatform als TikTok, nemen ze ook nog eens exponentieel toe. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.