Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aaron Frazer – “Bring You A Ring”

© Alysse Gafkjen

Aaron Frazer heeft een gave die niet velen is toebedeeld. Als percussiemeester van Durand Jones & The Indications neemt hij vaker wel dan niet plaats achter de drums, maar de jonge Amerikaan werd eveneens met een goddelijk zacht stemgeluid geboren. De combinatie daarvan bracht ons vijf jaar geleden het prachtige en tijdloos staaltje soul in de vorm van “Is It Any Wonder?“. Als solomuzikant bewees hij zich in 2021 met debuutalbum Introducing… en aan die introductie zou binnenkort een welgekomen vervolg komen. “Bring You A Ring” licht alvast een tipje van de sluier op.

Veel vernieuwing moet je niet meteen verwachten van Aaron Frazer. ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ is dan ook het motto waar “Bring You A Ring” zich in alle eenvoud aan optrekt. Een ritmische drum, kalmerende gitaarklanken en uiteraard de mooie stem van Aaron Frazer zijn al genoeg om ons naar de zevende hemel te brengen. Het hammondorgel dartelt in tussentijd wat voor zich uit, terwijl de fluit wel een prominente plaats in “Bring You A Ring” kreeg. Het draagt bij aan een tijdloos gevoel waarbij alles perfect op z’n plaats past. Een ring krijgen we dus niet van Aaron Frazer, maar wel een zeer mooi soulnummer om tijdens een nazomerse herfstwandeling te beluisteren.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2021FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2021 die je niet mocht missen

Natuurlijk is het fijn als je favoriete band na enkele jaren afwezigheid nog eens een album uitbrengt, maar het is minstens even…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Durand Jones & The Indications - "Witchoo"

Durand Jones & The Indications is terug van een korte radiostilte. De retro-soul groep werd negen jaar geleden opgericht in het Amerikaanse…
AlbumsRecensies

Aaron Frazer - Introducing... (★★★★): Retro cool in een modern jasje

Doorgaans vertoeft Aaron Frazer in de comfortabele schaduw van Durand Jones. Wie de voorbije jaren echter goed oplette, kon al merken dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.