MuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren en Bar Bricolage ontvangen The Christian Club, Kleinpunk en PELICAN DEALER

Met de zomer die ondertussen op volle toeren draait, zijn de keuzes aan fijne concertavonden haast onbeperkt. Daar doen we met Dansende Beren graag nog een schepje bovenop, want samen met Bar Bricolage organiseren we tegenwoordig maandelijks een event waarbij we beginnende bands in de kijker zetten. Dat dat in het, zelfs recente, verleden al vrij goed uitpakte, bewijst het feit dat LIGHTSPEED van ons podium tot op dat van de Lokerse Feesten is geraakt en rapper LeBlanc een droomzomer beleeft. Een sprookje waar we graag een vierde hoofdstuk aan toevoegen; meer bepaald op donderdag 24 augustus. Wie dan uit het zwarte gat dat Pukkelpop heeft achtergelaten wil kruipen, kan helemaal gratis terecht in de Gentse dokken, met dit keer The Christian ClubKleinpunk en Pelican Dealer op de affiche.

Een inkomticket is niet nodig, want onze concertavond is volledig gratis! Zet je op aanwezig op ons Facebookevenement en mis geen enkel nieuws over deze muzikale avond.

The Christian Club

Dat we bij Dansende Beren geloven in het potentieel van The Christian Club, toonden we eerder dit jaar al aan door de band te bekronen tot een van onze ‘Grote Beren van Morgen‘. Iets wat klaarblijkelijk in goede aarde viel, daar het viertal dit jaar al enkele mooie podia kleur gaf. Ook deze zomer zullen de West-Vlamingen onder andere Suikerrock en Absolutely Free Festival verwennen met hun melancholische, donkere sound. Maar na al die grotere festivalpodia kan je The Christian Club dus als een soort afterparty aan het werk zien bij ons, helemaal gratis!

Facebook / Instagram / VI.BE

Kleinpunk

Kleinpunk heeft met “Stressparade” nog maar één nummer op zijn palmares staan, maar die song kon ons zo hard bekoren, dat we meteen fan werden van de band. In het kielzog van het succes van Nederlandse hardere bands à la Hang Youth, vond ook in Gent een viertal de inspiratie om lawaai te maken. In de korte carrière die de groep achter zich heeft, wist ze overigens wel al een mooie livereputatie op te bouwen met sets op onder meer de Gentse Feesten en in de Charlatan. Bar Bricolage lijkt met andere woorden een volgend hoogtepuntje te worden in het nog jonge leven van Kleinpunk!

Facebook / Instagram / VI.BE

PELICAN DEALER

Net als bij Kleinpunk is ook de discografie van PELICAN DEALER nog redelijk beperkt, hetzij met twee nummers waaronder “White Noise“, maar ook hier is er sprake van én een veelbelovende toekomst én een livereputatie. Zo mocht de band al een volgelopen Ancienne Belgique opwarmen voor een van de doortochten van XINK en volgden er niet veel later nog meer shows. Met een sound die doet denken aan onder andere Foals en Soulwax weet het viertal zowel een ruw geluid te creëren, maar tegelijkertijd ook aan het dansen te zetten. Een veelbelovend begin dus, dat in Gent ongetwijfeld ook live tot uiting zal komen.

Facebook / Instagram / VI.BE

Wil je zelf op ons podium staan? Schrijf je dan in via onze VI.BE kans en wie weet sta jij wel op een van onze volgende concertavonden.

2198 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Uitgelicht

Dansende Beren en Bar Bricolage ontvangen Luigi Colzato, bwana en Ciggy Sunday

Never change a winning team. Net om die reden werken we op 1 augustus weer samen met Bar Bricolage om een spetterende…
MuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren en Bar Bricolage ontvangen PARKS, Cracks en Room Service

Nadat we een paar dagen de tijd hadden om te bekomen van onze terugkeer naar Bar Bricolage, staan we met Dansende Beren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Christian Club - "Atlas" (feat. Bobbi Lu)

In de vijf jaar dat The Christian Club bestaat, wist het al enkele hoogtepunten te bereiken. In 2021 verdiende het een plaatsje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.