Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & Sam Smith – “Desire”

Calvin Harris en Sam Smith: het is een combinatie die in het verleden al meermaals een wereldhit opleverde. Na “Promises” en “I’m Not Here To Make Friends” slaan de Schotse producer en de Britse zanger nu opnieuw de handen in elkaar voor “Desire”. Het ziet er bijgevolg naar uit dat de twee, mede door hun groeiende populariteit, een vervolg zullen breien aan hun eerdere successen. Waar die eerste recent nog zijn innerlijke Milk Inc. bovenhaalde met “Miracle“, vult die andere tegenwoordig wereldwijd arena’s met een extravagante popshow. Deze nieuwe samenwerking zal beiden daarom hoogstwaarschijnlijk nog wat meer naam en faam opleveren.

Dat komt doordat “Desire” op het ideale moment de wereld in wordt gestuurd, met de festivals en de zomer in het achterhoofd. De twee winden er namelijk niet al te veel doekjes om, want na een korte intro neemt een donkere, aanstekelijke bassbeat over en is stilstaan geen optie meer. Sam Smith voegt daar hun herkenbare stemgeluid aan toe en voor je het weet heeft het duo je richting dansvloer getrokken. Calvin Harris haalde voor zijn beat opnieuw de mosterd bij de (euro)dance uit de jaren ’90 en ’00, waardoor het ergens ook meteen heel erg herkenbaar aanvoelt. “Desire” lijkt dus al op voorhand af te stevenen op een hoge positie binnen de hitlijsten.

Calvin Harris: Facebook / Instagram / Website
Sam Smith: Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1969 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eliza Rose & Calvin Harris - "Body Moving"

Al meer dan driehonderd miljoen: zoveel streams haalde Eliza Rose al met haar doorbraaksingle “B.O.T.A (Baddest of Them All)”. Toch is het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single West Thebarton - "Desire"

Afkomstig uit het zonnige Adelaide, Australië, maakte West Thebarton zijn entree op het muzikale toneel met het debuutalbum Different Beings Being Different…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.