Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DOPE LEMON – “Miami Baby”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De focus van Angus Stone ligt de laatste maanden veelal op DOPE LEMON; een soloproject waar de man klaarblijkelijk maar al te graag zijn tijd in steekt. Zo trok hij de afgelopen maanden door Europa, met tussenstops op onder andere Rock Werchter en Best Kept Secret, en komt er later deze zomer alweer een nieuwe plaat uit in de vorm van Kimosabè. Uit dat album kregen we dus ook al heel wat materiaal te horen op het podium, al mocht enkel de titeltrack zich vooralsnog een single noemen. De Australiër brengt daar nu verandering in, want met “Miami Baby” lost hij een tweede voorsmaakje, dat opnieuw zijn naam alle eer aan doet.

De nieuwste creatie van DOPE LEMON klinkt namelijk als een chille, zomerse dag aan de kust van Miami. In de kleine vijf minuten dat de single duurt, overheerst het gevoel dat niets moet en alles mag. Een zwoele baslijn, het nonchalante stemgeluid van Stone en een gitaartje dat zich vereenzelvigd met de zonnestralen die weerkaatsen in de zee zijn de hoofdingrediënten van een nummer dat op een zomerse manier voortkabbelt. Dat betekent bij DOPE LEMON gelukkig nooit iets slechts, want zowat alles wat de Australiër maakt ligt perfect binnen diezelfde sfeer. Met “Miami Baby” als soundtrack vallen alle zorgen dus van je schouders, terwijl je met een cocktail in de hand de zonsondergang tegemoet groovet.

Kimosabè verschijnt op 29 september.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2205 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
AlbumsRecensies

DOPE LEMON - Kimosabè (★★★): Angus moet helemaal niks

Er was een tijd waarin we Angus Stone standaard naast zijn zusje Julia op het podium zagen staan, maar dat is ondertussen…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.