Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott – “K-POP” (feat. Bad Bunny & The Weeknd)

Travis Scott is terug! De Amerikaanse rapper en producer brengt volgende week met Utopia zijn vierde soloalbum uit, vijf jaar na de release van Astroworld. Of de nieuwe plaat even goed zal worden ontvangen als zijn voorganger zal zichzelf moeten uitwijzen, maar voor de eerste single wist de artiest in ieder geval al twee mooie namen te strikken. Naast The Weeknd, die recent nog twee sfeervolle shows neerzette in Brussel, wordt Scott ook vergezeld door Bad Bunny. Die laatste maakt in België nog steeds geen al te grote naam ,ondanks dat de rapper en zanger uit Puerto Rico momenteel wel een van dé wereldspelers is. Met andere woorden: drie grote kleppers en dus hoge verwachtingen.

Travis Scott opent “K-POP” en wordt vergezeld door een fijne trapbeat met zuiderse invloeden, wat voor een vlotte overgang naar Bad Bunny zorgt. Ondanks dat Scott degene is die ‘all around the trap, it hit’ rapt, is het toch vooral Bad Bunny die met zijn minder monotone rap weet te ‘hitten’. Na een eerste refrein komt The Weeknd met melodieuze zang en zo krijgt het lied nog iets meer variatie. De drie artiesten doen het dus elk op hun eigen manier en zorgen zo samen voor een fijn kleurenpalet. Ze geven elkaar de ruimte om te schitteren, waardoor er een fijne samenwerking ontstaat met een chille, aanstekelijke sfeer.

Op 28 juli verschijnt Utopia.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1121 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TAEMIN - "Draw"

In april dit jaar beëindigde Lee Taemin, beter gekend als gewoon TAEMIN, zijn legerdienst in Zuid-Korea. Lang hoefden we niet te wachten…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle BABYMONSTER - "BATTER UP"

Sinds vandaag heeft BLACKPINK er een kleine zus bij: BABYMONSTER. Een tweede, actieve, vrouwelijke groep onder YG Entertainment is daarmee geboren. Zoals…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.