Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli Adams – “cry over everything”

© Luke Rogers

Toen Charli Adams aan het begin van de coronacrisis haar veelbelovende album Bullseye op de wereld losliet, waren we benieuwd naar het vervolg. Maar het bleef lang stil rond de Amerikaanse zangeres en uiteindelijk duurde het nog twee jaar vooraleer ze een teken van leven gaf. Dat teken kwam er anderhalve maand geleden met het uitbrengen van een single waarin ze nieuwe, verliefde gevoelens trachtte te omarmen. Dat omhelzen van gevoelens lijkt wel de rode draad te zijn doorheen de recentste liedjes, want ook in haar nieuwste single “cry over everything” staat dit thema centraal.

Gitaren, drums, een emotionele stem en een grote hoeveelheid melancholie; dat is wat je mag verwachten in “cry over everything”. De titel van dit nieuwe werk kunnen we trouwens vrij letterlijk nemen, want het gaat hier over de overactieve traanbuisjes van Charli Adams. De combinatie van al deze ingrediënten doen ons meteen denken aan een samenwerking tussen Taylor Swift en Avril Lavigne, maar het is wel degelijk de single van een jong meisje dat een weg probeert te banen tussen de grote namen. Naar ons gevoel is ze al goed op weg en we zijn benieuwd welke gevoelens ze nog te omarmen heeft.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2023

In het digitale tijdperk moet alles steeds sneller en urgenter gebeuren, vandaar dat de ep ook een belangrijker medium wordt om jezelf…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charli Adams - "na na na song"

Een aantal jaar terug verscheen Charli Adams ineens op onze muzikale radar met een mengelmoes van speelse indiepop en melancholische folk. Een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.