Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charli Adams – “na na na song”

© Luke Rogers

Een aantal jaar terug verscheen Charli Adams ineens op onze muzikale radar met een mengelmoes van speelse indiepop en melancholische folk. Een best geslaagde mix, want de Amerikaanse wist niet alleen ons te betoveren met haar singles, maar ook artiesten als Bon Iver en Taylor Swift. Met haar langverwachte debuutalbum Bullseye twee jaar geleden, maakte de jonge singer-songwriter haar potentieel helemaal waar. Dat was echter ook de laatste keer dat we muziek kregen van Adams. In de tijd die is verstreken, bracht ze namelijk niets uit en werkte ze stilletjes aan een nieuw project. Daar krijgen we vandaag met “na na na song” een eerste voorproefje van.

Op Bullseye stond melancholie centraal, maar dat gevoel heeft op “na na na song” ruimte gemaakt voor optimisme en zorgeloosheid. Het nummer gaat namelijk over een beginnende verliefdheid en hoe leuk, makkelijk en goed dat kan voelen. Adams bekent dat het onwennig is, maar ze omarmt deze nieuwe gevoelens volledig. Dit legt ze allemaal uit onder leiding van een catchy indiepoprockdeuntje, gedreven door gitaren en drums, die perfect past in de soundtracks van de romantische komedies uit het begin van deze eeuw. “na na na song” klinkt niet alleen ontzettend aanstekelijk, maar Adams’ verliefdheid en vrolijkheid maakt dat wij ons net zo willen voelen. Een heel geslaagd liedje dus, deze nieuwe van Charli Adams.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

250 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli Adams – “cry over everything”

Toen Charli Adams aan het begin van de coronacrisis haar veelbelovende album Bullseye op de wereld losliet, waren we benieuwd naar het…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Charli Adams - Bullseye (★★★½): Recht in de roos

Nu darts het afgelopen jaar zo’n gigantische populariteitsboost heeft gekregen – waarvoor dank aan Dancing Dimi – weten we ondertussen dat dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli Adams - "Seventeen Again" (feat. Novo Amor)

Binnen een kleine maand krijgen we eindelijk de debuutplaat van Charli Adams op ons bord. De verwachtingen rond dat album liggen al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.