Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “Where Do We Go From Here”

Icona Pop kondigde onlangs hun tweede album aan, dat tien jaar na hun debuutalbum verschijnt. Hebben de twee zo lang zitten broeden op nieuw materiaal? Hadden ze een decennium nodig om voort te borduren aan hit “I Love It”? Blijkbaar niet, want Club Romance werd gemaakt tijdens de lockdown periode aangezien het Zweedse duo zich toen verveelde. Ze kwamen eerder dit jaar al naar buiten met het dansbare “Faster“, poppy “I Want You” met Galantis en “Shit We Do For Love” met Yaeger die ook dansbaar is, maar iets meer flop geeft.

“Where Do We Go From Here” is opnieuw eentje voor in de club en zo zien we Icona Pop terug waar ze het best zijn. De aanstekelijk beats en repetitieve tekst zijn op het eerste zicht niet al te ingewikkeld, maar dankzij de aardige productie blijft het lied wel bijna vijf minuten doorgaan zonder saai te worden. Geen rustige zondagmiddagmuziek, maar zaterdagnachtmuziek voor in een donkere zaal waar het stinkt naar zweet en bier en dan gewoon los op kan gaan. Icona Pop houdt van clubmuziek maken en daar slagen ze met glans in op hun nieuwe single.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1160 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Agnetha Fältskog - "Where Do We Go From Here?"

Agnetha Fältskog is een naam die bij de meeste mensen niet meteen een belletje doet rinkelen ondanks dat iedereen zonder enige twijfel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop & Yaeger - "Shit We Do For Love"

Als je bekend geraakt door een hit, is het moeilijk om daarna die piek te evenaren. Dat gebeurde ook bij Icona Pop,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop - "Faster"

‘I don’t care, I love it’, met die simpele tekst worden we dankzij Icona Pop en Charli XCX meteen terug gekatapulteerd naar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.