Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Agnetha Fältskog – “Where Do We Go From Here?”

Agnetha Fältskog is een naam die bij de meeste mensen niet meteen een belletje doet rinkelen ondanks dat iedereen zonder enige twijfel een reeks nummers van de Zweedse zangeres kan meezingen. Misschien kan je een resem hits van haar oude groep opsommen als je weet dat de andere bandleden Björn, Benny en Anni-Frid heten. Natuurlijk, van “Waterloo” en “Dancing Queen” tot “I Have a Dream” en “Thank You For The Music“, één voor één allemaal ABBA-klassiekers die nog steeds regelmatig op feestjes er tegenaan geknald worden en (deels) dankzij twee musicals nog steeds nieuwe fans weet mee te scharrelen. De leden van ABBA hebben allemaal muziek uitgebracht los van dat acroniem en Agnetha is daar dus geen uitzondering op. Nu, tien jaar na haar laatste soloalbum (en op 73-jarige leeftijd) is het klaarblijkelijk nog eens tijd voor nieuwe muziek en dat in de vorm van A+, een album dat we op 13 oktober in de winkelrekken mogen verwachten.

“Where Do We Go From Here?” is de eerste single van die nieuwe plaat en het is niet meteen een dansbaar liedje zoals “Gimme Gimme Gimme” of “Mamma Mia” dat is. Op haar nieuwe single komt Agnetha op een redelijk eentonig manier naar buiten. Het lied breekt wel los in een feel good nummer waarop je met je armen heen en weer kunt zwaaien aan een niet al te hoog tempo. Zeker niet slecht, maar er gebeurt niet zo veel doorheen het lied en de repetitieve tekst tijdens het refrein versterkt dat gevoel alleen maar. Langs de andere kant is het zo wel makkelijk mee te zingen en na het liedje te beluisteren zal je dat zeker met een glimlach doen.

Vanaf 13 oktober is A+ te beluisteren.

Facebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1121 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop - "Where Do We Go From Here"

Icona Pop kondigde onlangs hun tweede album aan, dat tien jaar na hun debuutalbum verschijnt. Hebben de twee zo lang zitten broeden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "Electric Life"

De artiesten die na hun winst op het Eurovisiesongfestival een internationale carrière kunnen uitbouwen, vormen slechts een klein collectief. We zijn natuurlijk…
AlbumsFeatured albumsRecensies

ABBA - Voyage (★★★): Reis naar het verleden

Er zijn weinig popgroepen die zo’n impact op de populaire muziek hebben gehad als het Zweedse exportproduct ABBA. Nadat ze in 1974…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.