Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka – “When You’re Drunk”

© CPU – Ine Van Baelen

Voor een groot deel van muziekminnend Vlaanderen zal Luka Cruysberghs altijd het frêle blonde meisje met de engelenstem blijven, die na het winnen van The Voice van Vlaanderen deel mocht uitmaken van een iconische Belpopband. De jongedame van weleer is echter een jonge vrouw geworden, die meer en meer uit de schaduw van wat niet langer is treedt en werkt aan haar eigen muzikale pad. Na een geslaagde eerste ep, shows in het voorprogramma van MEROL en een soloshow in de Ancienne Belgique werkt de Leuvense nu toe naar een tweede ep waar deze single een eerste voorsmaakje van is.

“When You’re Drunk” valt meteen met de deur in huis en zet de diepe stem van Luka centraal. Een lichte triphopbeat vergezelt de zangeres voor het begin van haar nieuwe avontuur en de aanloop naar het refrein laat zich kenmerken door het soort vocale uithaal waar Luka een patent op lijkt te hebben. Het refrein zelf ontplooit zich uiteindelijk als elektropop van een wel erg catchy soort. De tekst van het nummer is weliswaar vrij duister, dat is doorgaans wel het geval wanneer er thema’s als alcoholmisbruik en destructieve relaties in het spel zijn, maar de toon van het nummer is speels en dansbaar. “When You’re Drunk” klokt af op nog geen twee minuten, maar in die tijd weet Luka wel te boeien en ons perfect warm te maken voor de rest van haar ep die later dit jaar moet verschijnen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka – “Love Me Now”

Het zijn spannende tijden voor Luka Cruysberghs. Op 3 mei zoekt ze voor het eerst sinds haar winst van The Voice van…
AlbumsRecensies

Andromedik - Rise (★★★★): Massage voor je trommelvliezen

Ooit vernoemde Andromedik zichzelf naar het Andromeda-sterrenstelsel. Een opmerkelijke naamkeuze, maar wel een die klopt, aangezien de sky echt wel de limit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka - "What's Wrong With Me"

We leerden Luka kennen in The Voice van Vlaanderen, waar ze de jongste winnaar ooit werd, en daarna hoorden we ze als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.