Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka – “Love Me Now”

© CPU – Ine Van Baelen

Het zijn spannende tijden voor Luka Cruysberghs. Op 3 mei zoekt ze voor het eerst sinds haar winst van The Voice van Vlaanderen in 2017 opnieuw de schijnwerpers van tv-kijkend Vlaanderen op in Sing Again. In dat programma nemen memorabele deelnemers uit 35 jaar aan talentenshows op VTM wederom hun kans om zichzelf in de belangstelling te zingen. In tegenstelling tot kandidaten als Glenn Claes of Pim Symoens is Luka echter nog steeds muzikaal relevant, en blijft ze met sterke singles als “Need You In The Light” en “What’s Wrong With Me” verder timmeren aan haar solocarrière. Ook “Love Me Now” ontplooit zich als een succesvolle stap op dat traject.

Luka windt er geen doekjes om en gooit meteen haar markante stem in de strijd bij “Love Me Now”. Een simpele piano begeleidt zachtjes haar zang richting een sfeervolle meerstemmige aanzet tot meer. Die ‘meer’ komt er in de vorm van een simpele beat die in kracht gedomineerd wordt door de vocale uithaal in het rechttoe rechtaan refrein. Op die manier ontpopt een nummer, dat bij de start de weg van een piano ballad leek op te gaan, zich tot een dansbare sensuele popsong die blijft hangen. De reden daarvoor valt grotendeels toe te schrijven aan de slimme zet om de stem van Luka constant op de voorgrond te laten schitteren, en daarmee de wat simplistische beats te bedekken met haar sterke stem.

Hoe ver Luka het gaat schoppen in haar nieuwe muzikale avontuur op nationale televisie is nog koffiedik kijken, maar iets zegt ons dat een single als “Love Me Now” in combinatie met een druk bekeken nieuw programma wel eens een stevige boost aan haar carrière zou kunnen geven.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka - "What's Wrong With Me"

We leerden Luka kennen in The Voice van Vlaanderen, waar ze de jongste winnaar ooit werd, en daarna hoorden we ze als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka – “When You're Drunk”

Voor een groot deel van muziekminnend Vlaanderen zal Luka Cruysberghs altijd het frêle blonde meisje met de engelenstem blijven, die na het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Luka - "Not Too Late"

“Not Too Late” mag dan wel de debuutsingle van Luka Cruysberghs zijn, de zangeres is geen onbekende in het Belgische muzieklandschap. Enkele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.