Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single STONE – “I Gotta Feeling”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Wie de laatste weken eens naar de radio heeft geluisterd zal niet ontkomen zijn aan STONE. De Liverpoolse band kan inmiddels wel al omschreven worden als rockbelofte. Die naam bewezen ze afgelopen weekend nogmaals op Best Kept Secret, waar ze toonden dat ze ook live een heel sterke band vol enthousiasme zijn. Met hun single “Money (Hope Ain’t Gone)” scoorden ze groot succes en stonden ze enkele weken in De Afrekening van StuBru. Recenter brachten ze nog “Left Right Forward” uit die bij de fans ook zeer goed ontvangen werd. Vandaag brengen ze de nieuwe single “I Gotta Feeling” uit.

Zoals we intussen al gewend zijn van STONE worden we meteen weer terug gesleurd naar de britpop uit de jaren 90. De sound die ze doorheen hun loopbaan als band creëerden klinkt intussen al vertrouwd aan en daar blijven ze op de nieuwe “I Gotta Feeling” ook bij. De Britten slagen er weer in om een catchy refrein te schrijven en de daarop volgende ‘oooh’s’ kunnen zo nog uren blijven nazinderen in ons hoofd, maar dat vinden we helemaal niet erg. Het is moeilijk om stil te blijven zitten of niet mee te zingen en dat komt goed uit vlak voor de festivalzomer. “I Gotta Feeling” is dus zeker een geslaagde single en zou misschien weer een hitje als “Money (Hope Ain’t Gone)” kunnen worden.

Op zaterdag 1 juli staat STONE op Rock Werchter.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
FeaturesInstagramUitgelicht

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2023: Een terugblik

Er gaat geen dag voorbij waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag…
InstagramLiveRecensies

STONE @ Botanique (Orangerie): Steengoed

Het Liverpoolse viertal STONE kunnen we gerust omschrijven als een van dé hypes van het moment, maar anders dan bij andere rages…
AlbumsRecensies

STONE - Punkadonk 2 (★★★½): Stap naar volwassenheid

De Liverpoolse band STONE werd afgelopen maanden wel al eens omschreven als ‘rockbelofte’, maar die naam mogen ze stilaan inwisselen voor ‘gevestigde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.