Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Porcelain id & Martha Da’ro – “Rhythm Machine”

© CPU – Jan Van Hecke

Dat de vijver aan Belgisch talent doorheen de jaren rijkelijk gevuld blijft, mogen ook wij elk jaar weer ondervinden bij het zoeken naar nieuwe ‘Grote Beren van Morgen’. Dat er, een paar jaar later, dan enkele van die uitverkorenen zijn die de handen in elkaar slaan, stemt ons vanzelfsprekend gelukkig. Porcelain id vond voor het nieuwe “Rhythm Machine” namelijk de weg naar Martha Da’Ro; twee unieke stemmen binnen het nationale muzieklandschap. Rond beide artiesten is het weliswaar al even stil, maar dat komt doordat er heel wat nieuwe muziek op komst is. Deze samenwerking is daar alvast een eerste voorsmaakje van.

“Rhythm Machine” voelt alvast als een fijne lentezon op je gezicht, want met een dikke twee minuten op de klok weten de twee je helemaal te betoveren met hun dromerige indiefolk. Da’Ro vervoegt met haar ietwat schellere stemgeluid het innemende van Porcelain id, waardoor er al snel een vrij interessante wisselwerking ontstaat. De akoestische gitaar onder het geheel zorgt voor een extra dosis emotie, waardoor “Rhythm Machine” je niet alleen weet te ontroeren, maar tegelijkertijd ook een glimlach op je gezicht tovert. Toch is de thematiek van de single iets om minder blij van te worden: de harde wereld waarin de artiest leeft. Veel emoties met andere woorden, wat van deze samenwerking een bijzonder mooie song maakt.

Porcelain id: Facebook / Instagram
Martha Da’Ro: Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1967 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Porcelain Id - "Adam Coming Home"

En of Porcelain Id klaar is voor dat debuutalbum. De veelzijdige singer-songwriter uit het Antwerpse kondigde recent de komst van een allereerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da'ro - "Mr Fear"

Ze was een tijdje van de radar verdwenen, maar sinds kort staat Martha Da’ro er weer. En meteen ook meer dan ooit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Porcelain Id - "Man Down!"

Neen, de nieuwe single van Porcelain Id is geen cover van Rihanna. “Man Down!” is weldegelijk een nummer geschreven door dezelfde persoon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.