Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift – “All Of The Girls You Loved Before”

© Beth Garrabrant

Het zijn spannende, drukke tijden voor Taylor Swift. De Amerikaanse superster begint vandaag namelijk aan haar eerste tour sinds 2018. De zogeheten The Eras Tour belooft een groots spektakel te worden waarbij de singer-songwriter zowel haar nieuwste album Midnights komt voorstellen, voor het eerst materiaal van Lover en de gevierde zusteralbums folklore en evermore speelt in deze setting, en ook langs al haar vorige albums gaat. De artiesten die ze heeft gestrikt voor het voorprogramma zijn niet de minsten, want Swift neemt onder andere Paramore en Phoebe Bridgers mee, evenals haar grote vriendinnen van Haim en veelbelovende jonge zangeressen als Gracie Abrams en beabadoobee. Enige nadeel? Er is nog helemaal niets bekend over datums buiten de Verenigde Staten. We kunnen niet ontkennen dat we dit best jammer vinden, maar Swift poogt ons vandaag gerust te stellen met drie heropnames van oudere nummers en één nooit eerder uitgebracht liedje, “All Of The Girls You Loved Before”.

Gloednieuw is “All Of The Girls You Loved Before” niet, want het nummer is oorspronkelijk opgenomen voor Lover. Dat is te horen, want de mierzoete, dromerige en generieke synthpop van “All Of The Girls You Loved Before” hangt perfect samen met de sound die dat zevende album domineerde. Het nummer is – net als de rest van die plaat – een ode aan haar huidige vriend. Ze is dankbaar voor alle geliefden die hij eerder gehad heeft en de opvoeding van zijn moeder, want het heeft hem gevormd tot de man die nu zo’n goede partner is. Sommigen vinden dit misschien lief, maar wij vinden het vooral een ontzettend tenenkrommend, kinderachtig nummer. Swift is verre van een slechte liedjesschrijver en kan absoluut interessante, volwassen teksten pennen, maar hier is op “All Of The Girls You Loved Before” helemaal niets van terug te horen. Een zeer teleurstellend nummer dus, deze van Taylor Swift, en wij denken dat ze hem misschien beter op de harde schijf had kunnen laten.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

250 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single beabadoobee - "the way things go"

Geboren in de Filipijnen en opgegroeid in Londen heeft de getalenteerde zangeres-gitariste Bea Kristi zich de afgelopen tijd stevig in de muziekwereld…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The National - First Two Pages of Frankenstein (★★★★): Nieuw hoofdstuk bij hetzelfde verhaal

Voor indieliefhebbers is eindelijk de grote dag aangebroken: de negende plaat van The National is beschikbaar! Vier jaar na het orchestrale (en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meg Smith - "All the Things You'd Ruin"

Meg Smith debuteerde drie jaar geleden met haar eerste streepje muziek en wist ondertussen al enkele leuke singles uit te brengen. Dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.