Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress – “Take me home”

© Pukkelpop – Behangmotief

PinkPantheress heeft een bijzonder productief jaar gehad. De Britse groeide het afgelopen jaar uit van een TikTok-sensatie tot een van de interessantste popacts van het moment, met de winst van de BBC Sound of 2022-wedstrijd en een vruchtbare festivalzomer, met passages op onder andere Pukkelpop, als een paar noemenswaardige hoogtepunten. Je zou denken dat de jonge zangeres haar behoorlijk drukke jaar stilletjes zou willen afsluiten, maar niets is minder waar. PinkPantheress bracht onlangs de singles “Do you miss me?” en “Boy’s a liar” uit, en lost nu op de valreep van het jaar nog “Take me home”.

Van PinkPantheress zijn we ondertussen gewend dat we korte nummers voorgeschoteld krijgen, die vaak niet eens langer dan tweeënhalve minuut duren. Met “Take me home” worden we echter verwend met een liedje dat zelfs drieënhalve minuut duurt. De catchy, opgewekte beat weet ons meteen aan het dansen te krijgen, maar in “Take me home” stelt PinkPantheress zichzelf kwetsbaarder op dan we van haar gewoon zijn. De Engelse is eerlijk over haar angsten over ouder worden en de depressieve gevoelens die ze daardoor voelt. Het zijn herkenbare gevoelens voor jongeren, maar gebracht op een luchtige manier waardoor we er niet al te neerslachtig van worden. Een prima manier om het jaar af te sluiten, deze van PinkPantheress!

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

195 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skrillex, PinkPantheress & Trippie Redd - "Way Back"

2023 staat nog maar in zijn kinderschoenen, maar het belooft nu al een topjaar te worden voor Skrillex. Sonny Moore hintte namelijk…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Boy's a liar"

PinkPantheress is ongetwijfeld een van de boeiendste popacts van het moment. De jonge Engelse brak vorig jaar door via TikTok en bewees…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.