Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress – “Do you miss me?”

© Pukkelpop – Behangmotief

De sterren van vandaag worden geboren op TikTok, met PinkPantheress als een van de meest fonkelende exemplaren van de afgelopen maanden. De Britse uit het eerder rustige Bath flanste op haar laptop een aantal nummers in elkaar en gooide ze zonder grote strategie op TikTok. Daar sloeg haar eigenwijze sound zodanig snel aan, dat ze in een handomdraai door alle belangrijke gatekeepers in de muzieksector naar voor werd geschoven als een belofte voor de toekomst. Kers op de taart was in januari haar overwinning in de BBC Sound of 2022-lijst, waar ze artiesten als Wet Leg en Central Cee achter zich liet. Nu ze wat is kunnen bekomen van een drukke festivalzomer, inclusief het optreden op Pukkelpop, keert ze met “Do you miss me?” terug.

De tijd brengt raad en dat is zeker ook op de nieuwe van PinkPantheress van toepassing. We merken vrijwel meteen dat de Britse op “Do you miss me?” iets meer matuur voor de dag komt, terwijl ze de speelsheid in haar sound wel heeft kunnen behouden. Voor de productie deed ze overigens beroep op de enige echte KAYTRANADA, die met zijn funky stijl op zijn beurt zijn typerende sausje kan gieten over “Do you miss me?”. Met net iets meer dan twee minuten blijft PinkPantheress het lekker kort houden en toch volstaan die om met haar dance-popsound een bijzonder gevoel op te wekken. “Do you miss me?” is de introductie in een nieuwe fase van PinkPantheress, eentje waar ze haar artistieke visie veel meer openstelt voor andere artiesten. Wij zijn er in elk geval weer bijzonder grote fan van!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1777 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skrillex, PinkPantheress & Trippie Redd - "Way Back"

2023 staat nog maar in zijn kinderschoenen, maar het belooft nu al een topjaar te worden voor Skrillex. Sonny Moore hintte namelijk…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Take me home"

PinkPantheress heeft een bijzonder productief jaar gehad. De Britse groeide het afgelopen jaar uit van een TikTok-sensatie tot een van de interessantste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.