Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress – “Boy’s a liar”

© Pukkelpop – Behangmotief

PinkPantheress is ongetwijfeld een van de boeiendste popacts van het moment. De jonge Engelse brak vorig jaar door via TikTok en bewees met de mixtape to hell with it meer te zijn dan alleen maar een virale internetsensatie. Met haar eigenzinnige en speelse sound heeft ze de afgelopen tijd al een behoorlijke indruk gemaakt en werd ze zelfs uitgeroepen tot de BBC Sound of 2022. Haar succes resulteerde in een ontzettend drukke festivalzomer met onder andere een stop op Pukkelpop. Een enorm lange vakantie gunde PinkPantheress zichzelf niet, want ze dook eigenlijk meteen weer de studio in om nieuwe muziek te maken. Eerder deze maand kregen we “Do you miss me?” te horen en na een paar weken teasen op TikTok, vuurt de veelbelovende artieste vandaag “Boy’s a liar” op ons af.

Zoals gewoonlijk schotelt PinkPantheress ons met “Boy’s a liar” weer een kort hapklaar liedje voor, maar veel meer dan twee minuten heeft de Engelse ook niet nodig om ons te overtuigen. Ook haar nieuwste is weer een ontzettend geslaagd nummer met een strak geproduceerde dansbare beat waardoor we niet stil kunnen blijven zitten. Het catchy repetitieve refrein blijft moeiteloos in ons hoofd plakken, waardoor we geen genoeg krijgen van “Boy’s a liar”. Op de single uit PinkPantheress haar frustraties over de slechte manier waarop een jongen haar behandeld heeft en stelt zelfverzekerd dat het geen nut heeft om er verdrietig over te zijn omdat het toch geen ware liefde was. “Boy’s a liar” is daarmee het perfecte nummer voor iedereen die momenteel over een jongen heen wil komen!

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

252 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Mosquito"

Slechts een paar jaar geleden schreef PinkPantheress nog liedjes vanuit haar slaapkamer voor een vriend, maar de laatste tijd lijkt de carrière…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Angel"

Het verhaal van PinkPantheress leest een beetje als een sprookje. Een tienermeisje dat van muziek maken op haar slaapkamer uitgroeit tot een…
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.