Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk – “Never Gonna Not Dance Again”

© CPU – Chris Stessens

Het is inmiddels meer dan 22 jaar geleden dat P!nk haar debuutalbum Can’t Take Me Home uitbracht, maar haar populariteit blijft met de jaren alleen maar stijgen. Haar sterke vorige albums Hurts 2B Human en Beautiful Trauma kwam ze in 2019 nog voorstellen als headliner van Rock Werchter, waar ze al haar grootste hits bracht en opnieuw toonde in wat voor een bloedvorm ze op podium verkeerde. In 2023 lijkt haar negende album er aan te komen, want met “Irrelevant” bracht ze in de zomer alvast een nieuwe single uit die nu opgevolgd wordt door een gloednieuwe track.

Nadat ze op “Irrelevant” nog eens voor haar kenmerkende poprock koos, klinkt ze op het nieuwe “Never Gonna Not Dance Again” behoorlijk anders. P!nk kiest namelijk voor een veel meer poppy geluid, waardoor ze haar muzikale identiteit niet helemaal kwijt kan in het nummer. De popradiozenders zullen van deze single zeker smullen, maar doorwinterde fans zullen wat minder enthousiast zijn. Terwijl de strofes nog redelijk fijn zijn, klinkt ze veel te generisch op de refreinen die gewoon veel te cliché zijn. P!nk heeft al relevantere en toffere nummers uitgebracht, want “Never Gonna Not Dance Again” is duidelijk gemaakt om gewoon een nieuw hitje te scoren en brengt vrolijkheid, maar echt helemaal over de streep trekt ze ons met deze single niet.

Op 17 juni staat P!nk als headliner op Werchter Boutique, waarvoor tickets reeds te verkrijgen zijn.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1722 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "TRUSTFALL"

Over enkele maanden komt P!nk opnieuw met haar circus naar België en dat mag je eigenlijk vrij letterlijk nemen. Naast een nagelnieuw…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

OneRepublic en Goldband op Werchter Boutique 2023!

Het festivalnieuws stroomt deze week binnen en ook vandaag mogen we uitkijken naar nieuwe namen voor de volgende festivalzomer. Het eendagsfestival Werchter…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

P!nk headliner van Werchter Boutique en Pinkpop 2023!

Je mag je favoriete roze kleren al klaarleggen, want niemand minder dan P!nk komt komende zomer nog eens naar België en Nederland….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.