Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yseult – “I LOVE YOU”

De Franse zangeres Yseult heeft al een veelbesproken parcours achter de rug zitten. Nadat ze deelnam aan de talentenjacht Star Académie tekende ze een platencontract, om al een eerste project uit te brengen. Uiteindelijk besloot ze om de touwtjes toch zelf in handen te nemen, waardoor ze tegenwoordig alles zelfstandig uitbrengt en ook haar eigen management voorziet. Inmiddels scoorde ze met “Corps” een gigantische hit in Frankrijk, maar komt er ook steeds meer kritiek op de getalenteerde zangeres omwille van haar diva-streken achter en voor de schermen. De façade brokkelt stilaan af, maar de nieuwe single moet het tij weer keren.

“I LOVE YOU” is haar eerste single in een jaar tijd en stond al een tijdje in haar setlist als voorsmaakje voor haar aankomende album. Helemaal inpakken doet ze ons met deze single echter niet, want we hebben het gevoel dat ze iets te veel van hetzelfde vat blijft tappen. Alweer krijgen we een ingetogen ballade, die wel mooi in elkaar zit, maar tegelijkertijd ook niet kan tippen aan eerder werk zoals “INDÉLÉBILE“. We hadden wat op een frisse wind gehoopt, want erg verrassend is “I LOVE YOU” niet en we zijn dus benieuwd of dit nummer haar tot een hoger niveau tilt qua populariteit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1763 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Yseult @ La Madeleine: Een lach en een traan

In Frankrijk behoort Yseult tot de revelaties van de afgelopen jaren. Nadat ze enkele jaren terug in de liveshows van een Franse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Eddy de Pretto - "Pause" & "Kiss" (feat. Yseult)

Samenwerkingen, een vloek voor de ene en een zegen voor de andere, maar laten we het eens zijn over het feit dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Simz - "I Love You, I Hate You"

Als je nieuwe album 19 nummers zal tellen, dat kan je natuurlijk gul met singles strooien. Vandaar dus deze vierde single van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.