Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yseult – “INDÉLÉBILE”

Yseult heeft een stem uit de duizend, die je dankzij de indringende emotionaliteit meteen kunt herkennen. De Franse zangeres heeft een duidelijke creatieve visie en kan die als onafhankelijke artiest volledig uitwerken zoals ze dat zelf wilt. Dat leverde voor haar vorige single “BAD BOY” een prachtige videoclip op en het is ook niet verwonderlijk dat het gerenommeerde muziekplatform COLORS haar vroeg om hun nieuwe reeks New Opera te lanceren met een indrukwekkende enscenering.

Corps“, de grootste hit van Yseult tot nu toe, liet de zangeres beseffen dat ze niet veel meer nodig heeft dan een piano om haar stem kracht bij te zetten. Op “INDÉLÉBILE” zoekt ze diezelfde muzikale intimiteit op en blaast ze je weer helemaal van je sokken. De fragiliteit van deze prachtige single is indrukwekkend en neemt je adem al snel helemaal weg. Yseult is de revelatie van de eerder doodverklaarde Franse chanson, die dankzij haar een nieuwe lente tegemoet gaat.

Yseult brengt op 20 november haar nieuwe ep BRUT uit, die de laatste voorloper van haar nieuwe album wordt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 november 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief