Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris – “New To You” (feat. Normani, Tinashe & Offset)

Het is nog maar twee weken geleden sinds Calvin Harris uitpakte met wat gerust de samenwerking van de zomer genoemd mag worden, maar daar is de man vandaag alweer met nieuwe muziek. Het moet dan ook snel gaan in de wereld der popmuziek en zo wordt “Stay With Me” al opgevolgd door “New To You”. Mocht het nog niet duidelijk zijn dat de Schotse dj en producer met een nieuwe plaat op de proppen komt, dan is het dat nu ongetwijfeld wel. Muzikaal mag het dan wel niet altijd even interessant zijn, het lijstje aan samenwerkingen op Funk Wav Bounces Vol. 2 is dat zeker wel. We kregen al Dua Lipa en Young Thug, 21 Savage en onlangs dus nog Pharrell Williams, Justin Timberlake en Halsey, maar nu volgt er met Normani, Tinashe en Offset alweer een indrukwekkend drietal.

Zoals gezegd gaat het er op muzikaal vlak bij Calvin Harris tegenwoordig echter niet altijd even interessant aan toe, wat ook op “New To You” een beetje het geval is. Het nummer hangt aan elkaar met een slome baslijn, aangelengd met euforische strijkers, maar het tempo ligt al meteen iets te laag om de aandacht te blijven houden. Normani’s stemgeluid leent zich uiteindelijk wel perfect aan de beat en ook Tinashe gaat vlotjes op in het geheel, maar zoals gezegd gebeurt er eigenlijk niet al te veel in de vijf minuten die “New To You” duurt. Ook de bars van Offset kunnen daar niets aan veranderen, en zo lijkt deze single er eentje te worden die je op de achtergrond in je favoriete strandbar kan horen voorbijkomen. Een echte hit zit er vandaag helaas niet in.

Funk Wav Bounces Vol. 2 verschijnt op 5 augustus. Op de tracklist pronken overigens nog grote namen zoals Snoop Dogg, Jorja Smith, 6lack, Charlie Puth, Pusha T en meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1891 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Tinashe - BB/ANG3L (★★★): Dieper in details

Van het zingen en schrijven van muziek, tot productie, geluidstechniek, dansen en creative direction. Voor de Amerikaanse artieste Tinashe is het label…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & Sam Smith - "Desire"

Calvin Harris en Sam Smith: het is een combinatie die in het verleden al meermaals een wereldhit opleverde. Na “Promises” en “I’m…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & Ellie Goulding - "Miracle"

Positief plus positief blijft positief, dus de nieuwe samenwerking tussen Calvin Harris en Ellie Goulding is ongetwijfeld een streamingskanon in spe. Dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.