Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris – “New To You” (feat. Normani, Tinashe & Offset)

Het is nog maar twee weken geleden sinds Calvin Harris uitpakte met wat gerust de samenwerking van de zomer genoemd mag worden, maar daar is de man vandaag alweer met nieuwe muziek. Het moet dan ook snel gaan in de wereld der popmuziek en zo wordt “Stay With Me” al opgevolgd door “New To You”. Mocht het nog niet duidelijk zijn dat de Schotse dj en producer met een nieuwe plaat op de proppen komt, dan is het dat nu ongetwijfeld wel. Muzikaal mag het dan wel niet altijd even interessant zijn, het lijstje aan samenwerkingen op Funk Wav Bounces Vol. 2 is dat zeker wel. We kregen al Dua Lipa en Young Thug, 21 Savage en onlangs dus nog Pharrell Williams, Justin Timberlake en Halsey, maar nu volgt er met Normani, Tinashe en Offset alweer een indrukwekkend drietal.

Zoals gezegd gaat het er op muzikaal vlak bij Calvin Harris tegenwoordig echter niet altijd even interessant aan toe, wat ook op “New To You” een beetje het geval is. Het nummer hangt aan elkaar met een slome baslijn, aangelengd met euforische strijkers, maar het tempo ligt al meteen iets te laag om de aandacht te blijven houden. Normani’s stemgeluid leent zich uiteindelijk wel perfect aan de beat en ook Tinashe gaat vlotjes op in het geheel, maar zoals gezegd gebeurt er eigenlijk niet al te veel in de vijf minuten die “New To You” duurt. Ook de bars van Offset kunnen daar niets aan veranderen, en zo lijkt deze single er eentje te worden die je op de achtergrond in je favoriete strandbar kan horen voorbijkomen. Een echte hit zit er vandaag helaas niet in.

Funk Wav Bounces Vol. 2 verschijnt op 5 augustus. Op de tracklist pronken overigens nog grote namen zoals Snoop Dogg, Jorja Smith, 6lack, Charlie Puth, Pusha T en meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1624 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snakehips & Tinashe - "Who's Gonna Love You Tonight"

Snakehips maakt al sinds 2012 muziek, maar vierde zijn doorbraak pas in 2015 met het wereldgekende “All My Friends” met Tinashe. Sindsdien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.