Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris – “Potion” (feat. Dua Lipa & Young Thug)

In 2018 kleurden Calvin Harris en Dua Lipa de zomer met het aanstekelijke “One Kiss“. Tot op vandaag een vaste waarde in zowat elke afspeellijst van iedereen die al eens graag een feestje bouwt. Sinds de release is er nochtans heel wat gebeurd, maar ondanks de pandemie is vooral de Britse zangeres uitgegroeid tot een van de grootste popsterren der aarde getuige haar weergaloze show in het Sportpaleis enkele weken geleden. Ook de Schotse dj en producer staat voor een drukke periode, want hij kondigde naast een gloednieuw album ook heel wat festivalshows aan voor komende zomer. Het ideale moment om de handen dus nog eens in elkaar te slaan, zo blijkt. Voor “Potion” trommelden de twee ook nog de Amerikaanse rapper Young Thug op. Die werd onlangs weliswaar opgepakt wegens bendevorming, al vormt dat vandaag geen domper op de feestvreugde.

Met “Potion” lijkt het drietal in elk geval opnieuw een zomerhitje beet te hebben. Gigantisch speciaal klinkt het nummer echter niet, maar het ligt wel in het verlengde van “One Kiss”. Het nummer hangt aan elkaar met een simpel gitaarriedeltje dat de temperatuur meteen de hoogte in jaagt. Daarover horen we Dua Lipa het geheel nog wat zwoeler maken met haar ietwat sensuele stem, terwijl Young Thug dan weer voor een hardere afkruiding zorgt met zijn bars. Een popnummer volgens het boekje dus, zoals we er eigenlijk ook al een aantal hoorden. Dat neemt daarom gelukkig niet weg dat deze “Potion” de ideale soundtrack is voor een zomers feestje waar het plezier van afspat.

Wanneer Funk Wav Bounces Vol. 2 precies verschijnt, is nog onduidelijk. Calvin Harris mikt weliswaar op deze zomer. Young Thug staat dan weer geprogrammeerd op Pukkelpop, meer bepaald op vrijdag 19 augustus.

Calvin Harris: Facebook / Instagram
Dua Lipa: Facebook / Instagram
Young Thug: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1572 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza - "Nights in December"

Wat hebben Dua Lipa en Billie Eilish gemeenschappelijk? Ze namen beide Tkay Maidza mee op tour en zijn volledig overtuigd van haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ASHWARYA - "Best Friend"

De Australisch-Indische zangeres ASHWARYA neemt voortaan zelf het touw in handen, want ze besloot om zonder label haar carrière verder in gang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna-Rose Clayton - "A+"

Niet zo heel lang geleden ging Anna-Rose Clayton nog door het leven als A.ROSE, maar tegenwoordig maakt de Nederlands-Britse gewoon muziek onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.