Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILLOW – “maybe it’s my fault”

© Dana Trippe

We weten niet precies wat er in het water zit ten huize Smith, maar het moet iets zijn dat je aanzet om met je talenten aan de slag te gaan. Nu papa Will even op een zijspoor lijkt te zitten – ja, het woordje slag staat met opzet in de vorige zin – zijn het vooral zoon- en dochterlief die met de aandacht gaan lopen. Waar Jaden tegenwoordig fungeert als voorprogramma van Justin Bieber in de Verenigde Staten, blijft dochter WILLOW maar muziek uitbrengen. Na het grote succes van “Meet Me At Our Spot” volgden nog het smakelijke lately I feel EVERYTHING en samenwerkingen met onder andere PinkPantheress, Machine Gun Kelly en YUNGBLUD. Nu lost de Amerikaanse nog eens een solosingle in de vorm van “<maybe> it’s my fault”.

Dat WILLOW op de hypetrein van de poppunk is gesprongen, is al lang geen geheim meer. Dat die trein al eens durft te ontsporen, nog minder. Vandaag heeft de Amerikaanse het helaas vlaggen, want haar nieuwste creatie kent veel vonken, maar niet al te veel vuur. “<maybe> it’s my fault” begint nochtans leuk met een stevige drumsectie en wat dreigende gitaren, maar eenmaal het refrein aanbreekt, voelt het geheel plots heel bevreemdend aan. Stemeffecten, een onberekende donkere riff… het lijkt plots allemaal niet meer te kloppen. Als WILLOW die gekke stukken uit de single had gelaten, had het nog een leuk geheel geweest. Een tikkeltje dramatisch, maar toch redelijk hard. Nu voelt “<maybe> it’s my fault” bij momenten gewoon verkeerd aan. Jammer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1410 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILLOW - "hover like a GODDESS"

Ondanks dat papa Will de goeie reputatie van de familie Smith onlangs nog een beetje besmeurde, lijkt de familie de wind nu…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD - "Memories" (feat. WILLOW)

Je kon de afgelopen weken niet rond YUNGBLUD heen: de man zat zelfs in de Cooke en Verhulst Show. Als je het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.