Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MØ – “True Romance”

© CPU – Leni Sonck

Nu touren terug tot de mogelijkheden behoren, laten heel wat artiesten er geen gras meer over groeien. Albums verschijnen bij de vleet en vaak komt er alweer nieuwe muziek uit terwijl ze die plaat aan het publiek voorstellen. Dat geldt nu ook voor MØ, want ondanks dat de Deense nog volop haar nieuwste creatie Motordrome voorstelt aan Europa, brengt ze met “True Romance” vandaag alweer een nieuw nummer op de markt. Oké, de single fungeert als eerste voorsmaakje van de deluxe-versie van die laatste langspeler, maar we zijn wel blij dat de zangeres niet bij de pakken blijft zitten.

Deze nieuwste creatie ligt dus vanzelfsprekend in de lijn van Motordrome. MØ lijkt dus niet per se te mikken op een grootse radiosingle, maar focust zich vooral op haar eigen ontwikkeling. Het nummer hangt aan elkaar met een ietwat chille gitaarlijn, de herkenbare stem van de Deense en wat geklap. Toch zit er met de ‘ooh-ooh’ wel een herkenbaar punt verstopt in de single, waardoor het geheel snel blijft hangen. Het ding is; dit nummer is net zoals de rest van de plaat niet super interessant, maar kan eerder gezien worden als een leuk tussendoortje. Fijne single dus, maar ook niet meer dan dat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1750 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "True Romance"

Tove Lo mag dan al een tijdje bezig zijn met muziek, het is pas dit jaar dat ze een grote stap zette…
InstagramLiveRecensies

MØ @ Botanique (Orangerie): Plankgas door een popuniversum

De Deense popfee MØ scoorde al enkele wereldhits, maar toch lijkt de interesse rond haar muziek wat afgezwakt. Terwijl ze tijdens haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "True Romance"

De pandemie was voor weinig mensen een roze wolk, maar voor Anthony West en Josephine Vander Gucht, die samen Oh Wonder vormen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.