Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “True Romance”

©️ CPU – Toon Miermans

Tove Lo mag dan al een tijdje bezig zijn met muziek, het is pas dit jaar dat ze een grote stap zette in haar carrière. De Zweedse popster besloot net zoals landgenoot Zara Larsson haar eigen platenlabel op te richten en zal voortaan via Pretty Swede Records haar muziek op de markt brengen. Dankzij haar wereldhit “Habits (Stay High)” groeide ze uit tot een geliefde popact, die nog steeds relevante nummers maakt en over verschillende thema’s durft te zingen. Haar recentste single “No One Dies From Love” zag enkele weken geleden het levenslicht als de eerste single van haar aankomende album en op de nieuwe single moesten we gelukkig niet al te lang wachten.

We hebben Tove Lo al in heel uiteenlopende popproducties gehoord, maar “True Romance” is volledig verschillend van alles wat we al van haar hebben gehoord. De grootse producties maken namelijk deze keer plaats voor veel puurdere, emotionelere melodieën, die de ruwheid van haar stem weten te accentueren.We vergeten vaak over welke vocale capaciteiten Tove Lo beschikt, maar daarom zijn we des te meer enthousiast over deze wonderbaarlijke ode aan de echte liefde. Haar heerlijke korrel in haar uithalen en de zeer sterke, rustige instrumentatie zetten ons hart nog eens helemaal in vuur en vlam voor één van de meest onderschatte popartiesten van het moment.

Op 14 oktober brengt Tove Lo haar vijfde album Dirt Femme uit via Pretty Swede Records.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MØ - "True Romance"

Nu touren terug tot de mogelijkheden behoren, laten heel wat artiesten er geen gras meer over groeien. Albums verschijnen bij de vleet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "True Romance"

De pandemie was voor weinig mensen een roze wolk, maar voor Anthony West en Josephine Vander Gucht, die samen Oh Wonder vormen,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "How Long"

De Zweedse hitmachine Tove Lo bewijst al enkele jaren dat ze perfect weet hoe je een sterke popsong moet maken. Op vier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.