Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hazel English – “All Dressed Up” (feat. Day Wave)

Vorige week gaf de indierocker Day Wave ons een singletje om bij weg te dromen. Deze week neemt Hazel English dat voor haar rekening, met de hulp van… Day Wave. Met “All Dressed Up” laat de Australische opnieuw wat meer zien van de ep Summer Nights die volgende maand uitkomt. Hazel English is meer een dame van de singles en ep’s. Ze is al een zestal jaar consequent actief en bracht sindsdien één langspeler uit. Die bevatte minder voorspelbare nummers dan haar eerdere werk. Met “All Dressed Up” lijkt echter duidelijk te worden dat de nieuwe ep weer wat eenvoudiger en zweveriger wordt.

Het nummer ademt indiedreampop en doet daarmee denken aan Clairo. Er zit een weergalmend effect op Hazels stem, die toch zacht blijft. Day Wave voorziet de tweede strofe en samen zingen ze het nummer uit. De twee speelden een hele tijd geleden achtereenvolgens in de AB en toen was ook opvallend hoe goed hun muzikaliteit samenging. “All Dressed Up” is een schattig, romantisch liedje en de perfecte soundtrack voor – zoals de ep-titel insinueert – een zomeravond natafelen.

Summer Nights komt uit op 17 juni.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Day Wave - "Loner"

Jackson Philips zijn alter ego Day Wave stak de neus aan het venster in 2015. Hij maakte al snel naam in het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Day Wave - “Before We Knew”

Jackson Philips verwent ons met de regelmaat van de klok al sinds 2015 met zijn dromerige indierock. Met zijn geesteskind Day Wave…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 10 - 16 juli 2017

We zijn al aan de helft van de maand juli. De Gentse feesten zijn eindelijk begonnen en het Dour festival loopt bijna…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.